Genel Sekreter Uzun İncebaklar Köy Yoluu İnceledi

Karabük İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Uzun Yenice İlçesine bağlı İncebacaklar Köy yolunda incelemelerde bulundu. Genel Sekreter Uzun beraberinde Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Serkan İnal v

Karabük İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Uzun Yenice İlçesine bağlı İncebacaklar Köy yolunda incelemelerde bulundu.
Genel Sekreter Uzun beraberinde Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Serkan İnal ve Kontrol Mühendisi Samet Özcan ile birlikte geçtiğimiz aylarda aşırı yağışlar sonucu çöken İncebacaklar köyü yolunda yapılan çalışmaları yerinde inceledi.
Yol çalışmalarını bir süre yerinde izleyen Genel Sekreter Mehmet Uzun " Bildiğiniz gibi İncebacakar köy yolumuz, yolda meydana gelen heyelan nedeniyle ulaşıma kapanmış ve yolun tekrar ulaşıma açılması için Afet Acil Durum Başkanlığından ödenek talep edilmiş ancak gelen ödenek yeterli olmamıştır. Özel İdaremiz bütçesinden de bir miktar ödenek ayırarak ihaleye çıkılmış ve çalışmalar başlamıştır. Bu yolumuzda daha önce İl Özel İdaremizce uygulanmamış bir sistem olan GEO duvar uygulaması gerçekleştiriliyor. Çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor her hangi bir olumsuzluk yaşanmazsa gelecek hafta yolumuzu ulaşıma açacağız. Bu güzel çalışmalarından dolayı Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürüm Serkan İnal ve ekip arkadaşlarına teşekkür ediyorum." dedi.
(ÇU-YE-Y)

16.10.2014 18:19:37 TSI

Google+ WhatsApp