Galatasaraylı Yönetici Ve İş Adamları Toplantıda Bir Araya Geldi

Galatasaraylı Yönetici Ve İş Adamları Toplantıda Bir Araya Geldi

Kayseri’de Galatasaraylı yönetici ve iş adamları, 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İş Adamları Derneği (GSYİAD) tarafından düzenlenen toplantıda bir araya geldi.
Bir otelde düzenlenen toplantı da konuşan Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Sarıkaya Kayseri’deki ilgiden dolayı memnuniyetini dile getirerek “ Bu gece Galatasaraylı olan yönetici ve iş adamlarıyla bir araya geliyoruz. İstanbul’da bu projeleri 1905 Galatasaraylı İş Adamları Derneği çatısı altında yapmıştık. Çokta başarılı olduk. Biz İstanbul’un dışında da özellikle böyle büyük şehirlerde Galatasaraylı olup Galatasaray’a nasıl fayda sağlayacağını bilmeyen insanlara yol göstermek, onlara yardımcı olmak, yeni projeler üretmek, Galatasaraylılıklarını daha iyi hissettirmek amacıyla böyle bir projeye başladık” dedi.
Sarıkaya, "1905 Galatasaraylı İş Adamları Derneği de bu projeye destek veriyor. Böyle organizasyonlar yapıyor. İlk projemiz Kayseri’de başladı. Buradaki yönetici ve iş adamı olan Galatasaraylıları bir araya getirip onların Galatasaraylılıklarını pekiştirmek ve kendi aralarında iş yapabilecekleri bir ortam sağlamak istedik. Buradaki herkes Kayserili yönetici ve iş adamı ama birçoğu birbirini tanımıyor. En azından Galatasaray paydasında onları tanıştırmak, onların kendi aralarında iş yapmalarını sağlamak ve buradan elde edilecek sinerjiyle de Galatasaray’a faydalı projeler üretmeyi hedefliyoruz. Bunun ilk adımı Kayseri’de başladı umarım hayırlı olur. Galatasaray’a faydalı olur. Buradaki insanların Galatasaray’a yakınlaşmaları için çok güzel bir organizasyon olduğunu düşünüyorum inşallah başarılı oluruz. Hem buradaki Galatasaraylıları mutlu ederiz hem de Galatasaray cephesinde biz mutlu oluruz. İnşallah hem Galatasarayımıza hem Türk sporuna ve ülkemize hayırlı olur" ifadelerini kullandı.
1905 GSYİAD Başkanı Metin Öztürk de, "Galatasarayımızın 4. Yıldızından sonra çok keyifliyiz. Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu üyelerimiz burada Galatasaraylı İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu üyelerimiz burada. Kayseri’den başlayarak bölge bölge tüm Türkiye’deki Galatasaraylı yöneticilerle ve iş adamlarıyla buluşacağız. Galatasaray markamız adı altında gerek Galatasaraylı İş Adamları Derneği gerek Galatasaray çatısı altında neler yapabileceğimizi ve projeleri konuşacağız. Başlangıcı Kayseri’den yaptık. Umarım bu tüm Türkiye’ye dalga dalga yayılacak Galatasaray coşkusu ile çok büyük hamlelere imza atacağız" şeklinde konuştu.

Google+ WhatsApp