Fenerbahçe Denizli Şubesi’nin Lansmanı Gerçekleştirildi

Fenerbahçe Denizli Şubesi’nin lansmanı Başkanımız Aziz Yıldırım'ın katılımıyla gerçekleştirildi. Üye ve taraftarlarımızla bir araya gelen Başkanımız, Pamukkale ve Merkezefendi Fenerbahçe Futbol Okulu öğrencilerinin de yer aldığı organizasyonda çiçeklerle ve alkışlarla karşılandı.

Şube Başkanı Emrah Tünay tarafından Yönetim Kurulumuza, kuruluş dilekçesi verilen ve kabul gören Fenerbahçe Denizli Şubemizin, Denizli Dedeman Park Otel’de düzenlediği lansmana Başkanımız Aziz Yıldırım, Hedef 1 Milyon Üye Proje Yöneticisi Miraç Çam ve Kadıköy Şube Başkanımız İlyas Bulcay'ın yanı sıra; Buldan Belediye Başkanı Mustafa Gülbay da katıldı.

Denizli Şube Başkanı Emrah Tünay ve şube yönetiminin yanı sıra çok sayıda taraftarımızın da katıldığı lansmanda; Erkek Basketbol Takımımızın Euroleague şampiyonluk görüntüleri ile şubenin kuruluşu ve çalışmaları hakkında bilgiler veren barkovizyon gösterisi izlendi.

Gecenin açılış konuşmasını Denizli Şube Başkanı Emrah Tünay yaptı. Yaptıkları projelere değinen Tünay, Fenerbahçe’ye bağlılığın; Kulübün yaptığı projelere ortak olmaktan geçtiğini söyledi.

Emrah Tünay, yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı: “Denizli’de 5-6 kişinin bir araya gelerek 2015 yılında oluşturduğu topluluk kısa zamanda büyüyen sayılarla sosyal medya platformlarımızda 10 binleri buldu. Fenerbahçe’ye bağlılık sadece maçlara gitmekle olmaz. Kulübümüzün yaptığı projelere ortak olmak, misyon ve vizyonu doğrultusunda hareket etmek gerekir. Bu yüzden Hedef 1 Milyon Üye projesi kapsamında adımlar atmaya başladık. Bu doğrultuda 2015 Ocak ayında Denizli’ye gelen proje yöneticisi Miraç beyle yaptığımız tanışma toplantımızda başlayan üyeliklere 2 yıldan az bir sürede önemli adımlar attık. Bu süreçte ilerleyen sosyal sorumluk projeleri de Fenerbahçemizi öne plana çıkararak, bir Spor Kulübü olmanın ötesinde Fenerbahçemizi halkın kendisi yaptık. Düzenlenen iftar yemeğimiz, okulların dağıtım malzemelerinin alımı, çevre düzenlemesinin yapılması, kütüphane yapılması, ana sınıfına oyuncak temini, cezaevine kişisel ihtiyaç malzemesi gibi çeşitli projelerle adımızdan söz ettirdik. Kulübümüzün hayata geçirdiği 1907 Okul 1907 Pota projesinin başlangıç lansmanını da Denizli’de yaparak belirlenen okullara pota ve basketbol sahaları kavuşturup bu sporda farkındalık yaratmaya öncülük ettik. Üzerimizde hiçbir baskı olmadan Dernek yada Şube, bir taraftar topluluğu olarak hep birlikte yapmış olduğumuz çalışmalar bundan sonra da devam edecektir. Her şartta Fenerbahçeliliğimizle gurur duyduk. Bundan sonra da Kulübümüze karşı olan aidiyet duygumuz, taraftarlığımızla hem Fenerbahçemize hem de Denizlimize hizmet etmekten onur duyacağız.”

Ardından kürsüye gelen Kadıköy Şube Başkanımız İlyas Bulcay ise, “Tarihçiler tarih yazarken bulundukları günden geçmişe doğru yazarlar. Ama bir sevdaya inananlar bu tarihi bugünden yarına yazarlar. Fenerbahçe Denizli’de bir tarih yazıyor. O farklı taraftar kültürünü, Fenerbahçe’nin üyesi olmanın nasıl davranış modellerine ait olması gerektiğini gösteren yepyeni bir taraftarlık modeli doğuyor. O yüzden biz 2 tane ana temayı Denizli’de yaşadık. Bir tanesi Denizli’de kaybettiğimiz şampiyonluk, bir de 3 Temmuz’da yaşadığımız… Her ikisinde de bir daha Denizli’de yetişmez denilen o büyük orman, o küllerinden yeniden doğan zümrüdüanka kuşu gibi Denizli’de doğdu. O yüzden biz Denizli’yi farklı seviyoruz. Başkanımız; tüm bu süreci sizlerin rahatlıkla istediğiniz gibi Fenerbahçe sevdasına bağlı ama kulübüne de fayda üreten bir çalışma tarzının yolunu açtı bize Hedef 1 Milyon Üye projesiyle. O yolda daha büyük işler yapacağınıza yürekten inanıyorum” diye konuştu.

Son olarak kürsüye çıkan Başkanımız Aziz Yıldırım önemli açıklamalarda bulundu. Denizli’nin kendisi ve Fenerbahçe için ayrı bir öneminin bulunduğunu belirten Başkanımız Aziz Yıldırım, ardından 3 Temmuz sürecinde yaşananlara değindi.

Google+ WhatsApp