Eskişehirli Ülkücü İşçiler ´2. Büyük İşçi Kurultayı´na Katıldı

Eskişehir Ülkücü İşçiler Derneğine üye ülkücü işçiler, Ankara´dü düzenlenen ´2. Büyük İşçi Kurultayı´na katılarak Türkiye´nin her yerinden gelen ülkücü işçilerle buluştu. Ankara Atatürk Kapalı Spor

Eskişehir Ülkücü İşçiler Derneğine üye ülkücü işçiler, Ankara´dü düzenlenen ´2. Büyük İşçi Kurultayı´na katılarak Türkiye´nin her yerinden gelen ülkücü işçilerle buluştu.
Ankara Atatürk Kapalı Spor Salonunda yapılan ´2. Büyük İşçi Kurultay´ına, MHP Genel Başkan Yardımcıları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, şehit aileleri, Türkiye´nin her yerinden gelen ülkücü işçiler katıldı. Saygı duruşu yapıldı ve İstiklal Marşı söylendi. Çalışma raporu okundu. Ülkücü İşçiler Derneği Genel Başkanı Hakan Kandemir, kurultay da yaptığı konuşmada, taşeron işçi statüsünün tamamen kaldırılması, az olan asgari ücrete bir çözüm bulunması ve iş kazalarına karşı önlem alınması gerektiğini belirtti. Soma´daki maden ocağındaki ölümlü iş kazasında vefat eden işçilerle ilgili sinevizyon gösterimi sunuldu, sanatçılardan Osman Öztunc, Ahmet Şafak ve Atilla Yılmaz ile birlikte türküler söylediler.
Eskişehir Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Ayhan Uçkun, kurultayla ilgili yaptığı değerlendirmede, "Eskişehir´den Ankara´ya çok sayıda ülkücü işçilerle birlikte giderek kurultayına katıldık ve izledik. Ülkücü İşçiler Derneği Genel Başkanımız Hakan Kandemir´e, işçilerle ilgili yaptığı çalışmalarından dolayı, tarihte kurulmuş 16 büyük Türk imparatorluğunun bayraklarının yer aldığı plaketi törenle verdik´´ dedi.
(İHA-MET-Y)

27.10.2014 13:54:51 TSI

Google+ WhatsApp