Eşiyle baldızına bıçak çeken şahıs kendisini dövdüğü iddiasıyla bacanağından şikayetçi oldu

Eşiyle baldızına bıçak çeken şahıs kendisini dövdüğü iddiasıyla bacanağından şikayetçi oldu

Elinde bıçak varken eşi A.T. ve baldızı E.G. ile tartışan S.T., kendisini dövdüğü iddiasıyla bacanağı A.T.’den şikayetçi oldu.

İddiaya göre evde eşi S.T., eşi A.T. ile tartışmaya başladı. O sırada eve A.T.’nin kardeşi E.G. geldi. S.T. tartışma sırasında eline bıçak alınca iki kız kardeş salona kaçtı. Bir süre sonra A.G. geldi. S.T. ile kavga etmeye başladı. Kavgada yaralanan S.T. hastaneye kaldırıldı. S.T. daha sonra bacanağı A.G.’den şikayetçi oldu. A.T. hakkında yaralamadan S.T. hakkında ise tehditten dava açıldı. 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya müşteki sanık S.T. ile eşi müşteki A.T. katıldı. 
MÜŞTEKİ SANIK S.T.: ELİME BIÇAK ALMIŞIM HATIRLAMIYORUM
Mahkemede konuşan müşteki sanık S.T., “Eşimle iş nedeniyle tartıştım.  O sırada baldızım E.G. geldi. Mutfakta tezgahta duran bıçağı refleks olarak almışım. O sırada eşim ve baldızım salona kaçarak kapıyı kapattılar. O sırada bacanağım A.G. geldi. ‘Şunları götür konuşalım’ dedim. Elime vurup bıçağı düşürdü. Sonra bana vurdu, düşmüşüm. A.G.’den şikayetçiyim. Aramızdan öncesinden beri işle ilgili sıkıntı vardı” dedi.
MÜŞTEKİ A.T.: Kardeşim E.G. ve eşi A.G. ile ortaklık yapmıştık. Bütün mali yükü biz üstlendik A.G. şirketi üstüne yaptı. Olay günü eşim ‘cep telefonuyla çok zaman geçiriyorsun’ diye saklamıştı. Kardeşim bize geldi, eşi A.G. hakkında tanıklık yapmamamızı istediğini söyledi. Ben de kardeşim E.G.’ye karşı çıkınca eşim kızdı. O sıra kardeşimin kocası A.G. geldi. Eşim S.T.’ye ‘seni öldüreceğim’ diye dövdü. Eşimden şikayetçi değilim” dedi. 
Tutuksuz sanık A.G. ve eşi E.G.  duruşmaya katılmazken avukatı, “Karşı tarafın 3 ifadesi de çelişkili. Olay öncesinde çekilen fotoğraflar var, hepsi bir aradadır. Müvekkilim A.G. daha sonra S.T.’ye refakatçi olmuştur” dedi. Mahkeme eksiklerin giderilmesi için ileri bir tarihe ertelendi.

Google+ WhatsApp