Erkilet ve Gesi’ye ilçe yolu göründü

Erkilet ve Gesi’ye ilçe yolu göründü

Kamu-Sen’in düzenlediği toplantıda konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Erkilet ve Gesi’de yaşayan vatandaşların yoğun talebi olduğunu ve MHP’nin bu iki bölgenin ilçe olması konusunda çalışmaları yürüttüklerini söyledi.

Kamu-Sen’in düzenlemiş olduğu toplantıda konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, “Erkilet ve Gesi bölgelerinin ilçe olması konusunda MHP olarak çalışmayı yürüttüklerini ifade eden Milletvekili Özdemir, “Yeni Yüzyılda yeni Türkiye hedefimize bu çağrımızın da büyük katkı sağlayacağı açıktır. Türkiye’nin il ve ilçe sayısının 21’inci Yüzyıldaki ihtiyaçlarımızı karşılayacak şekilde yeniden ele alınması hususunda da MHP bir bakıma idari reform çabalarını gündeme getirmiş olmuştur. Kayseri’nin de bu kapsamda yeni ilçelerin kurulup kurulamayacağıyla alakalı bir ihtiyacın olup olmadığıyla alakalı konunun tartışılmasının Kayseri üzerinden değerlendirilmesinin faydalı olduğunu gündeme getirdiğimizde bunun bazı hemşerilerimiz nazarında büyük bir taleple karşılandığını gördük. Gelinen aşamada Gesi ve Erkilet de yaşayan vatandaşlarımızın yüksek bir talebinin olduğu, hem MHP’ye hem de AK Parti’ye vatandaş ve muhtarlar tarafından bu talebin iletildiğini bizler biliyoruz. Dolayısıyla MHP olarak bu iki çalışmayı yürüttüğümüzü ifade etmek isterim” ifadelerini kullandı. 
 
‘ÇAĞIRDIK DÖNMEDİNİZ YUVAYA, YEREL İKTİDARDA KOMŞU OLALIM ÜLKE HAYRINA’’
 
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin İYİ Parti’ye çağrısını yineleyen Milletvekili Özdemir, “MHP her zaman önce ülkem ve milletim diyen bir partidir. MHP’ye gönül veren be ben Türk Milliyetçisiyim diyen herkes içinde olmazsa olmaz şart öncelikli olarak Türkiye’nin ve Türk Milletinin menfaatleridir. Biz bu menfaatler ışığında mücadelemizi sürdürüyoruz. Ve bu mücadeleyi süründürürken de zaman zaman bazı siyasi koşullarla da Türkiye’de bazı durumların vuku bulduğunu hepimiz biliyoruz. Böylesi bir dönemde Sayın Genel Başkanımız 2015 yılında partimizden ayrılan, sonrasında başka bir parti kuran ve İYİ Parti de siyaset yapmaya başlayan isimlere yönelik 1 Ağustos 2019 tarihinde bir seslenişte bulunmuştu. Ve kendilerine ‘yuvaya dönün’ çağrısı yapmıştı. Ve bu çağrı o dönem karşılık bulmadı. Şimdi Sayın Başkanımızın yeni bir çağrısı oldu. Ve bu çağrıda da; ‘çağırdık dönmediniz yuvaya, yerel iktidarda komşu olalım ülke hayrına’ dedi. Bu çok samimi, nezaket yüklü ve Türkiye’nin siyasi gerçeklerini bilerek MHP’nin üzerinde durduğu bir çağrıdır. Bu çağrının muhatapları nazarında doğru düşünülmesi gerektiği kanaatini taşıyoruz” ifadelerini kullandı. 

Google+ WhatsApp