ERDAL ALTUN AÇIKLADI: ADAYIM

ERDAL ALTUN AÇIKLADI: ADAYIM

Saadet Partisi Kayseri İl Başkanlığı’nda başvurular devam ediyor. Hacılar ilçesi seçimlerinde aldığı %31,87 oy oranıyla dikkatleri üzerine çeken Erdal Altun, Saadet Partisi’ne milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulundu.

Başvuru süreci hakkında açıklama yapan Erdal Altun, “Gelecekten umutluyuz. Tüm dertlere deva olmak üzere geliyoruz. Kayseri’de yapılacak çok iş var. Gelişen bir Kayseri olsun istiyoruz. Halkın dertlerine göz yuman anlayış yerine halkın sözlerini gerçekleştiren bir anlayış için Kayseri’yi temsilen Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yer almak üzere başvurumu yaptım. Kayseri için en iyisinin olması için canla başla çalışacağım.” dedi.

1976 yılında Hacılar’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Kayseri’de tamamladı. Erciyes Üniversitesi Mühendislik Fakültesinde eğitim hayatını tamamladı. Kayseri Ticaret Odası Bilişim Komitesi Üyesi, YENİAD İş Adamları Derneği Kayseri Şube Başkanı ve ASKON üyesidir. Saadet Partisi’nin çeşitli kademelerinde görev yapan Altun, evli ve beş çocuk babasıdır.

Google+ WhatsApp