Erciyesspor Taraftarlarından Birlik Ve Beraberlik Mesajı

Erciyesspor Taraftarlarından Birlik Ve Beraberlik Mesajı

Erciyesspor taraftarları, doğuya yolcu taşıyan otobüslere yapılan saldırılar sonrasında şehirler arası otobüs terminalinde şoförlere ve yolculara lokum ikramında bulunarak Türk bayrağı ve Erciyesspor kaşkolu dağıttı.
Erciyesspor taraftarları son günlerde artan terör saldırıları sonrasında şehrin girişinde doğu ve güneydoğudan gelen otobüslere yönelik saldırılara karşı şehirler arası otobüs terminalinde vatandaşlara lokum ikramında bulunarak Türk bayrağı Erciyesspor kaşkolu dağıttı. Taraftarlar adına konuşan Mehmet İncialan, "Son günlerde ülkemizde artan terör saldırları neticesinde şehrimiz de dahil pek çok ilde doğu ve güneydoğu yolcu otobüslerine yönelik saldırılar meydana gelmiştir. Erciyesspor taraftarları olarak Kayseri Şehirlerarası Otobüs Terminalinde doğu ve güneydoğu yolcu otobüs yolcularına Türk bayrağı ve Erciyesspor kaşkolu dağıttık. Türk bayrağındaki beyaz ay Türklerse yıldız da Kürt kardeşlerimizdir. Bu bayrak her ikimizin de kanları ile rengini almıştır. Son günlerde yaşanan olaylar sonrasında birlik ve beraberlik içinde olmamız gerektiği daha da ortaya çıktı. Bizler kardeşiz ve yapılan saldırıları kınıyoruz" dedi.
Erciyessporlu taraftarlar yapılan açıklama sonrasında doğu ve güneydoğu otobüslerindeki yolculara lokum, Türk bayrağı ve Erciyesspor kaşkolu verdi.

Google+ WhatsApp