Ebiç Mahallesi Taşkın Koruma İnşaatı ihalesi yapıldı

Ebiç Mahallesi Taşkın Koruma İnşaatı ihalesi yapıldı

Kocasinan Ebiç Mahallesi’nde yapımı planlanan Taşkın Koruma İnşaatı ihalesi yapıldı. 22 Aralıkta yapımına başlanacak olan inşaat 25 milyon 901 bin liraya ihalesi yapılırken çalışma 17 Ekimde 2024 tarihinde tamamlanacak. Çalışma detaylarını AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu sosyal medya hesabı üzerinden bizzat paylaştı.

Adalet ve Kalkınma Partisi Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu, Kayseri’nin Kocasinan ilçesi içerisinde bulunan Ebiç Mahallesi için yapılacak olacak Taşkın Koruma İnşaatının ihalesi ve yapımına başlama tarihi hakkında sosyal medya hesabı üzerinden bilgi paylaştı.
 
14 Aralık tarihinde imzalanan işin yer teslimi 22 Aralık tarihinde yapılarak işe başlanacak,  17 Ekim 2024 tarihinde tamamlanması planlanan işin ihale bedeli ise 25 milyon 901 bin lira.
 
Yapılacak çalışma kapsamında; 1359 metre U kesitli betonarme duvar, 11 adet menfez, 1 adet rüsubat tutma amaçlı tersip bendi ve mansap kısmında 174, 308 metre dere yatağı düzenlenecek ve mahallenin taşkın zararlarından korunması önlenecek.

Google+ WhatsApp