Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın Tatil Yaptığı Otelin Plajında Yangın Çıktı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın 2006 yılında bayram tatilini geçirmek için kaldığı ve çok beğendiği Muğla´nın Marmaris ilçesindeki Golden Key Otel´in sahilinde çıkan yangın, 1 milyon liralık zar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın 2006 yılında bayram tatilini geçirmek için kaldığı ve çok beğendiği Muğla´nın Marmaris ilçesindeki Golden Key Otel´in sahilinde çıkan yangın, 1 milyon liralık zarara yol açtı.
Alınan bilgiye göre, ilçeye 35 kilometre uzaklıktaki Hisarönü Mahallesi Bördübet mevkiindeki Golden Key Otel´in sahildeki restoran bölümünde elektrik aksamından yangın çıktı. Alevler kısa sürede restoranı sardı. Otel personeli ´Alo 177´ hattını arayarak yardım isterken, alevlere hortumlarla su sıkarak müdahale etti. İhbar üzerine Marmaris Orman İşletme Müdürlüğü´ne bağlı yangın söndürme helikopteri ve 2 arozözle çok sayıda işçi bölgeye sevk edildi. Yangına helikopterle havadan arozözlerle de karadan müdahale edilerek 1 saatlik çalışma sonunda ormanlık alana sıçramadan söndürüldü. Çıkan yangında 1 milyon lira değerindeki restoran ve plaj malzemeleri yanarak kül oldu. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN BAYRAM TATİLİNİ GEÇİRMİŞTİ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2006 yılında bayram tatilini Golden Key Otel´de geçirmiş ve Bördübet´i çok beğenerek tatilini uzatmıştı. The Guardian Gazetesi´nin "Türkiye´nin en iyi 10 plajından biri" unvanına layık gördüğü Golden Key, dünyanın en büyük seyahat sitesinden biri olan TripAdvisor tarafından verilen "2014 Yılı Mükemmellik Sertifikası"na layık görüldü. Ünlü popçu Tarkan da otelde tatil yapan ünlüler arasında bulunuyor.
(VE-BT-İK-AŞ-Y)

18.10.2014 09:43:51 TSI

Google+ WhatsApp