Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şehit Eren Bülbül’ün Ailesini Ziyaret Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan eşi Emine Erdoğan ile birlikte, Trabzon'un Maçka ilçesi kırsalında 11 Ağustos’ta bölücü terör örgütü mensuplarıyla sağlanan sıcak temas sırasında şehit olan Eren Bülbül’ün ailesini ziyaret etti.

Kuran-ı Kerim okunup, şehit Eren Bülbül için dua edilen ziyarette Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’a, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ravza Kavakcı Kan da eşlik etti. Ziyaretinin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendisini karşılayan vatandaşlara hitaben bir konuşma yaptı.

Eren Bülbül’ün şehadetinden sonra ailesine ziyaret sözü olduğunu hatırlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu ziyareti gerçekleştirmenin mutluluğu içinde olduğunu söyledi ve şehit Bülbül’e Allah’tan rahmet temennisinde bulundu.

ALLAH’IN İZNİYLE KİMSE BU ÜLKENİN BİLEĞİNİ BÜKEMEYECEK”

Yöre halkının kendisini hiçbir zaman yalnız bırakmadığını ifade ederek, “Bu yolda beraber yürüdüğümüz sürece de Allah’ın izniyle kimse bu ülkenin bileğini bükemeyecek, hiç endişeniz olmasın” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları kaydetti: “La galibe İllallah. Allah’tan başka galip yoktur, tek galip olan odur. Bizim ecdadımız bunun için yürümedi mi? Ve bunun için fetihler müyesser olmadı mı? İşte şimdi şu son 15 yıla biz bu damgayı vurduk ve emin adımlarla ilerliyoruz. 780 bin kilometrekarelik şu vatan topraklarını şimdi ilmek-ilmek dokuyoruz. Yeniden bu vatanı inşa ve ihya ediyoruz.”

2019 yılının Türkiye için bir kırılma noktası olacağını ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Mart 2019’da belediye seçimlerini yapacağız. Kasım 2019’da Cumhurbaşkanlığı Hükûmet Sistemiyle bir reformu gerçekleştireceğiz. Artık her şey eskisi gibi olmayacak, daha değişik bir sürecin içerisine gireceğiz” diye konuştu.

Şehit Eren Bülbül ve bütün şehitlerin kalplerde olduğunu vurgulayarak, “Şehitlerimizle beraber yaşıyoruz, beraber yaşayacağız” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘tek millet, tek bayrak, tek vatan ve tek devlet’ vurgusunda bulunduğu konuşmasını, “Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız” sözleriyle tamamladı.

Google+ WhatsApp