Cumhurbaşkanı Erdoğan, Polonya’da Meçhul Asker Anıtını Ziyaret Etti.

Resmî ziyaretini gerçekleştirmek üzere gittiği Polonya’nın başkenti Varşova’da bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Meçhul Asker Anıtı'nı ziyaret etti.

Ziyaretinde; tören kıtası tarafından İstiklal Marşı’nın çalınmasının ardından anıta çelenk bırakan Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra anıt defterini imzaladı ve askerî geçiş törenini izledi.

Törende Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, Millî Savunma Bakanı Nurettin Canikli ile Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı ve Sözcüsü İbrahim Kalın eşlik etti.

RESMÎ AKŞAM YEMEĞİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Varşova’daki temasları kapsamında Cumhurbaşkanlığı Sarayında Polonya Cumhurbaşkanı Andrzej Duda tarafından onuruna verilen resmî akşam yemeğine katıldı.

Onuruna verilen yemekle Varşova’daki programını tamamlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Okecie Havalimanı'na geçerek Polonya’dan ayrıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı havalimanından Polonya Devlet Sekreteri Wojciech Kolarski, Polonya'nın Ankara Büyükelçisi Maciej Lang, Türkiye'nin Varşova Büyükelçisi Tahsin Tunç Üğdül ve diğer yetkililer uğurladı.

Google+ WhatsApp