Cuma Çekici, Kaymakam Dursun´u Ziyaret Etti

TÜMSİAD Gaziantep Şube Başkanı Cuma Çekici, Şehitkamil Kaymakamı Ali Dursun´a `hayırlı olsun´ ziyaretinde bulundu. Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Gaziantep Şube Başkanı Cuma Çekici; B

TÜMSİAD Gaziantep Şube Başkanı Cuma Çekici, Şehitkamil Kaymakamı Ali Dursun´a `hayırlı olsun´ ziyaretinde bulundu.
Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Gaziantep Şube Başkanı Cuma Çekici; Başkan Yardımcısı Ahmet Kırmızıoğlu ve Kemal Öz ile birlikte Şehitkamil Kaymakamlığı´na atanan Ali Dursun´a `hayırlı olsun´ ziyareti gerçekleştirdi.
Ziyarette söz alan Başkan Cuma Çekici, Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği tarafından ilki İstanbul´da yapılan TÜMEXPO Sanayi ve Ticaret Fuarı´nın 30 Ekim-2 Kasım tarihleri arasında Gaziantep´te yapılacağını anımsatarak, Kaymakam Dursun´u fuar açılışına davet etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şehitkamil Kaymakamı Ali Dursun, TÜMEXPO Sanayi ve Ticaret Fuarı´nın ülke ekonomisine katkı sunacağını dile getirdi ve fuarın `hayırlı olması´ temennisinde bulundu.
Ziyarete ilişkin açıklamada bulunan TÜMSİAD Gaziantep Şube Başkanı Cuma Çekici, şunları söyledi:
"Sayın Kaymakamımıza hem `hayırlı olsun´ ziyareti hem de TÜMEXPO Sanayi ve Ticaret Fuarı´nın davetiyesini arz ettik. Kendisinin fuarımızı şereflendirmesini büyük bir ilgiyle bekliyoruz.
İnşallah 3 Bakanımızın katılımıyla uluslararası bir fuar gerçekleştireceğiz. Birçok sektöre hitap eden, 350 tane yurtdışından Ekonomi Bakanımızın desteğiyle bir alım heyeti gelecek. Ekonomi Bakanımıza çok teşekkür ediyorum. Fuarın yanı sıra `Ortadoğu İş Merkezi ve İş Zirvesi´ organizasyonumuzu yapacağız. Alım heyetleriyle buradaki firmalarımızı birebir görüştürerek ihracatımızı daha yukarı noktalara taşıma konusunda gerekli gayreti göstereceğiz."
TÜMSİAD Gaziantep Şube Başkanı Cuma Çekici, ziyaret sonunda Kaymakam Ali Dursun´a TÜMSİAD plaketi takdim etti ve yeni görev yerinde başarı dileğinde bulundu.
(BB-VSA-Y)

22.10.2014 15:50:50 TSI

Google+ WhatsApp