ÇOLAKBAYRAKDAR’DAN ANNELER GÜNÜ MESAJI

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar anneler günü dolayısıyla yazılı bir açıklama yaparak tüm annelerin ve annelik görevi yapanların gününü kutladı

Yaşanan her günün ve her anın anneler günü tadında olması gerektiğini vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, dinimizin ve kültürümüzün anneliğe verdiği önemi hatırlattı. “Hiçbir zaman unutmamız gereken Ayet-i Kerimelerden biri de Ahkaf suresinde geçmektedir” diyen Başkan Çolakbayrakdar  “Ayet-i Kerime’de ‘Biz insana, ana-babasına iyilik etmesini tavsiye ettik. Annesi onu zahmetle taşıdı ve zahmetle doğurdu.’  buyrulmuştur. Bu sebepledir ki Peygamber Efendimiz de “Cennet anaların ayaklarının altındadır” diyerek anneye saygıyı emretmiştir.” dedi.

  Başta şehit annelerinin gününü kutlayan Başkan Çolakbayrakdar sözlerini şöyle tamamladı.  “Şehit annelerinin ellerinden hürmetle öpüyor ve bizleri de evlatları olarak görmelerini istiyorum. Bu vesileyle her kim ki annelik vasfını taşıyorsa, yüreğinde anne sevgisi, merhameti barındırıyorsa hepsinin gününü kutluyor, saygılarımı sunuyorum.” 

Google+ WhatsApp