Çolakbayrakdar Gençlere Verdiği Sözü Tuttu

Çolakbayrakdar Gençlere Verdiği Sözü Tuttu

Çolakbayrakdar Gençlere Verdiği Sözü Tuttu

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, 11 futbol sahasından sonra 5 basketbol sahası da yaparak gençlere verdikleri sözü tuttuklarını söyledi.
Sağlıklı bir toplumun, genç neslin eğitimli ve sağlıklı yetişmesiyle mümkün olduğunu belirten Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, “Toplumun her kesiminin beden eğitimi ve spor konusunda istekli olması sağlık açısından çok önemli. Doktorlar günlük 20 dakika yürümenin bile pek çok hastalığı ve hastalık sebebini önlediğini söylüyor. Biz de dinç, dinamik ve sağlıklı bir gelecek için çocuklarımıza oyun alanları, gençlerimize spor alanları, yetişkinlerimize de yürüyüş yolları ve spor aletleriyle destek oluyoruz" dedi. Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, "Yeni Kayseri Kocasinan’da Kurulacak, Kocasinan Kayseri’nin Yeni Yüzü Olacak’ şeklinde bir rota belirledik. Bunun için şehrimizin ve vatandaşımızın ihtiyaç duyduğu hizmetleri karşılamak amacıyla çeşitli alanlarda zengin hizmetler sunmak için çalışıyoruz. Bitmez tükenmez enerjileriyle bize moral veren çocuklarımızın ve gençlerimizin oyun ve spor ihtiyaçlarını da karşılamak için gayret ediyoruz. Geçtiğimiz günlerde 1,1 milyon liraya 11 futbol sahası yapmaya başlamıştık. Gençlerimiz basketbol sahası istediğinde onlara da söz vermiştik. Gençlerimiz ve çocuklarımız her yerde bizi sevgiyle karşılıyor. Biz de onları ihmal etmiyor isteklerini yerine getiriyoruz" şeklinde konuştu.
Futbol sahası gibi basketbol sahası sözünü de yerine getirmek için çalışmalara başladıklarını hatırlatan Başkan Çolakbayrakdar, “Şimdi 5 mahallemizde 5 basketbol sahası yapımına başladık. Turgut Reis, Fevzi Çakmak, Mithatpaşa, Zümrüt ve Şeker Mahallesi olmak üzere toplam 5 basketbol sahası yapıyoruz. Çalışmalarımız hızla devam ediyor, son aşamaya geldik. Futbol sahalarında olduğu gibi basketbol sahalarını da gençlerimizle birlikte maç yaparak açacağız" şeklinde bilgiler verdi.

Google+ WhatsApp