CHP’Lİ ÖZGÜR ÖZER: “DÖRDÜNCÜ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ NEREDE?”

CHP’Lİ ÖZGÜR ÖZER: “DÖRDÜNCÜ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ NEREDE?”

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin 2023 Eylül Ayı Meclis Toplantısı sonrasında konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Büyükşehir Belediyesi Grup Başkanvekili Özgür Özer, , dördüncü Organize Sanayi Bölgesi’nin Kayseri’ye büyük bir katkı sunacağını söyledi.

Dün gerçekleştirilen Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin 2023 Eylül Ayı Meclis Toplantısında. konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Büyükşehir Belediyesi Grup Başkanvekili Özgür Özer, dördüncü Organize Sanayi Bölgesi’nin Kayseri’ye büyük bir katkı sunacağını söyledi.

Dördüncü OSB hakkında belediyeden bilgilendirme talep ettiklerini belirten Özer, “Kayseri’de bugün mecliste alınan kararla birlikte; kurulacak 4’üncü Organize Sanayi Bölgesi’ne, Büyükşehir Belediyesi adına bir temsilci atadık, bu Organize Sanayi’nin nerede ve nasıl kurulacağı hakkında Kayseri halkının ve meclisin bilgilendirilmesini talep ettik. Diyerek sözlerine şu şekilde devam etti

Umuyoruz ki dördüncü Organize Sanayi Bölgesi, Kayseri’ye büyük bir katkı sunacak diyen özer Engir Gölü yakınlarında, Güneşli tarafında olduğunu öğrendik ama herkesin öğrenebilmesi yatırım yapabilmesi adına bu konunun belediyede tartışılmasını, gerekirse detaylarının burada izah edilmesini de rica ettik Kayseri’ye dördüncü Organize Sanayi Bölgemiz hayırlı olsun” diye konuştu.

Google+ WhatsApp