CHP’Lİ AŞKIN GENÇ’TEN ERDOĞAN’IN AÇIKLAMALARINA TEPKİ

CHP’Lİ AŞKIN GENÇ’TEN ERDOĞAN’IN AÇIKLAMALARINA TEPKİ

CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın partisinin Kayseri mitinginde Cumhur İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum’a destek istemesine tepki gösterdi. Genç, “Kayserililer ne yapacağını gayet iyi bilir. Geçen seçimde yaptıkları gibi bu seçimde de İstanbul’daki Kayserili hemşerilerim Sayın Ekrem İmamoğlu’na tam destek vereceklerine inancım tam benim” dedi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri’de gerçekleştirdiği mitingde vatandaşların İstanbul’da yaşayan Kayserilileri aramasını ve Cumhur İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum’a destek olmalarını istedi.

Erdoğan’ın Kayseri’de Murat Kurum’a destek istemesine tepki gösteren CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, şunları ifade etti:

“Sayın Cumhurbaşkanı, Kayseri’de yaptığı mitingde İstanbul’daki Kayserililere Sayın Murat Kurum’a oy verme çağrısında bulunmuş. Ben buradan kendilerine ifade etmek istiyorum Kayserililer ne yapacağını gayet iyi bilir. Geçen seçimde yaptıkları gibi bu seçimde de İstanbul’daki Kayserili hemşerilerim Sayın Ekrem İmamoğlu’na tam destek vereceklerine inancım tam benim. Ben seçim sonuçlarının şimdiden herkese hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.”

Google+ WhatsApp