CHP İl Başkanı Mustafa Ayan:

CHP İl Başkanı Mustafa Ayan:

CHP İl Başkanı Mustafa Ayan:

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Mustafa Ayan, yaptığı basın açıklamasında, Cumhuriyet Halk Partisi olarak mitinglerini iptal etmelerinin tek nedeninin Ankara’da hayatını kaybedenlerin acısı olduğunu söyledi.
Parti binasında yapılan basın açıklamasında konuşan CHP İl Başkanı Mustafa Ayan, “Bildiğiniz üzere 1 Kasım’da erken seçime giriyoruz. Ülkemiz iyi günlerden geçmiyor. Önümüzdeki günlerde de iyi olacağı kanaatinde değilim. Türkiye’nin değişim yoluna hızla gidilmiştir. Türkiye kaosun içine atılmak isteniyor. Önümüzde kara bir tablo var. Böyle bir seçime giriyoruz. Gençlerimiz tamamen politikadan uzaklaştırılmış, yokluk ve yoksulluğa atılmış öğrencilerimiz var. İnancımızın rencide edildiğini görüyoruz” diye konuştu.
Ayan ayrıca, “Arka arkaya partiler mitinglerini ertelediler. Bildiğiniz gibi Ankara’da ki terör saldırısında 97 kişi yaşamını yitirmişti. Orada bir katliam yapıldı. Cumhuriyet Halk Partisi olarak da o olaydan sonra tüm Türkiye’de tüm mitinglerimizi iptal etme kararı aldık. Bunun tek nedeni orada hayatını kaybeden kardeşlerimizin buruk acısıdır. Bu şekilde partimizi seçimlere götüreceğiz. Seçim çalışmalarını sakin bir şekilde geçireceğiz” şeklinde konuştu.

Google+ WhatsApp