CHP İl Başkanı Keskin, mazbatasını aldı

CHP İl Başkanı Keskin, mazbatasını aldı

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri İl Kongresi sonrasında İl Başkanı seçilen Feyzullah Keskin mazbatasını aldı. Keskin, “Biz bir aileyiz, önümüzdeki yerel seçimlerde Kayseri’de belediye başkanlıkları mazbatalarını hep birlikte alırız inşallah” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri İl Kongresi 23 Eylül Cumartesi günü gerçekleştirildi. Tek adayla girilen seçimlerde İl Başkanı Feyzullah Keskin ve kadrosu, yeniden seçildi. İl Başkanı Feyzullah Keskin bugün Kocasinan İlçe Seçim Kurulunda gerçekleşen törenle mazbatasını aldı. Törende konuşan Keskin, “Bizim seçimlerimizde çok güzel bir yarış olur. Sesler bazen yüksek çıkabiliyor. Bu yüksek çıkan sesler kaos kargaşa gibi algılanmasın bu Cumhuriyet Halk Partisinin yapısıdır. Zaten eğer CHP seçimlerde sert çıkmaz, ses tonu yükselmezse orada bir hata var demektir ama bizim bir özelliğimiz var, mutlaka seçimlerde 2 aday 3 aday olsa da bir rekabet, bir yarış olur ama en büyük özelliğimiz seçim bittikten sonra CHP tek yumruk olarak kamuoyu karşısına çıkar. Seçim döneminde o kaos ortamında söylenen sözler yanlış algılanabilir, ama biz bir aileyiz, önümüzdeki yerel seçimlerde Kayseri’de belediye başkanlıkları mazbatalarını hep birlikte alırız inşallah” ifadelerini kullandı. 
 
‘HAFTA İÇİ YEREL SEÇİM ÇALIŞMA STARTINI VERECEĞİZ’
 
Mazbata töreni sonrası da açıklamalarda bulunan Keskin, önümüzdeki hafta içi yerel seçim çalışmaları için start vereceklerini belirtti. Keskin, “Seçimimizi bitirdik bundan sonra yapacağımız en önemli şey 7 ay sonra yapılacak olan yerel seçimlere yönelik çalışacağız. Amacımız Kayseri’de olmayan belediye sayımızı 3-4-5’e, ne kadara çıkarabilirsek ona uğraşacağız. Seçim Cumhuriyet Halk Partisi için bitmiştir. İyisiyle, kötüsüyle, doğrusuyla, yanlışıyla mutlaka her şey doğru değil, eksikliklerimizde olabilir ben kimseyi kırmak istemedim kimseye de kırılmadım eğer kırdığımız insanlar da varsa onlarında gönüllerini alacağız. Hedefimizi yerel seçimler olarak belirledik. Biz hafta içi yapacağımız bir açıklamayla da yerel seçim çalışma startını vereceğiz. Amacımız Kayseri’de sosyal demokrat belediyeciliğinin nasıl olduğunu hem kamuoyuna hem de 25 yıldır belediyecilik yapan zihniyete göstermek istiyoruz” şeklinde konuştu. 

Google+ WhatsApp