Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Özhaseki Sarız’da Kadın ve Gençlik Merkezi Açtı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Özhaseki Sarız’da Kadın ve Gençlik Merkezi Açtı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Mehmet Özhaseki, bir dizi ziyaret, açılış ve incelemelerde bulunmak üzere geldiği Kayseri’de, Sarız ilçesi Kadın ve Gençlik Merkezi’nin açılışına katıldı.
 
Sarız ilçesinde yaptırılan Kadın ve Gençlik Merkezi'nin açılış törenine, Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Mehmet Özhaseki, Vali Süleyman Kamçı, Kayseri Milletvekilleri İsmail Emrah Karayel ve Sami Dedeoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, ilçe belediye başkanları, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
 
Törende konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Özhaseki, tesisin açılmasında emeği geçenlere teşekkür ederek, belediye başkanlığı döneminde ne söz verdiyse yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığını ifade etti.
 
Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Özhaseki 15 Temmuz ve sonrasına ilişkin değerlendirmesinde, Türkiye'nin FETÖ'nün şizofren yapısına teslim olmayacağını dile getirerek, "Hain darbe girişimini atlattık; ama mutlaka uyanık olacağız. Uyanık olmamız ve acımasız davranmamız lazım. Devletten beslenip devlete ihanet edenler devletten beslenemeyecekler. Böyle hainlerin devlette işi yok. Başkaldıran varsa elbette başı alınmalı" dedi. Olağanüstü Hal kapsamında yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler de veren Bakan Mehmet Özhaseki, "Bizlere düşen bir olmak, iri olmak, diri olmak, ayrımcı olmamak ve kol kola girmektir" diye konuştu.
 
Vali Kamçı yaptığı konuşmada, bir sosyal tesis olarak ön plana çıkan bu önemli merkezlerin; kültür, sanat, spor ve eğitimin bir arada gerçekleştirildiği, toplumsal mekanlar olma özelliğine sahip olduğunu ifade etti.
 
Birçok faydalı etkinliğin bir arada düzenleneceği, ilçenin sosyal ve ekonomik hayatına da canlılık katacak olan Kadın ve Gençlik Merkezinin birçok ilçemizden sonra Sarız ilçemizde de açılmasının memnuniyet verici olduğunu ifade eden Vali Kamçı, tesisin ilçeye hayırlı olmasını diledi.
 
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ise Büyükşehir Belediyesi yatırımcı kuruluşları tarafından son iki yılda Sarız'a 23 milyon TL'lik yatırım yapıldığını hatırlatarak, tesisin ilçeye hayırlı olmasını diledi.
Konuşmaların ardından Bakanı Sayın Özhaseki, Vali Kamçı ve beraberindeki protokol üyeleri tesisin açılışını yaparak, hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Google+ WhatsApp