Çevik Kuvvet Atlı Polis Grup Amirliği Açıldı

Çevik Kuvvet Atlı Polis Grup Amirliği Açıldı

Vali Süleyman Kamçı, Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Atlı Polis Grup Amirliği Açılış Töreni ve Emniyetle Engelsiz Yarınlar Projesi kapsamında Tekerlekli Sandalye Dağıtım Törenine katıldı.

Törene Vali Süleyman Kamçı’nın yanı sıra Garnizon Komutanı Tuğg.Ercan Teke, 12. Hava Ulaştırma Üs Komutanı Tuğg.Selçuk Aygün, Kayseri milletvekilleri Mustafa Elitaş, Taner Yıldız, İsmail Emrah Karayel, İsmail Tamer, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, İl Jandarma Komutanı Albay Hüseyin Bekmez, İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular ve vatandaşlar katıldı.

 

Vali Kamçı törende yaptığı konuşmada, Kayseri’de güzel bir faaliyet hayata geçti. Bu gün bu güzel faaliyet için buradayız. Vakıflara ait olan bu araziyi emniyet müdürlüğümüze kiraladık. Başta emniyet müdürümüzün gayretleri ile burasını bir tesis haline getirdik. Bugün at çiftliğimizi açıyoruz. Bu çiftliğin yapılmasında emeği geçenlere teşekkür ederim. Burada özellikle şehit çocuklarımızın yararlanmasını sağlayacağız. Şehit çocuklarımız için burası onlara hizmet verecek bir yer olacak. Emniyet mensuplarına hizmet verecek. Ayrıca engelli çocuklarımızın rehabilitasyonun da atlarımızı kullandıracağız” diye konuştu.

 

Burasının atlı birlik olduğunu ifade eden Vali Kamçı, “ Asayiş hizmetlerinde de ileride geliştirdiğimizde toplumsal olaylarda park ve bahçelerde atlarımızı da kullanma imkânına kavuşacağız. Türkiye’de 4 ilde böyle yerler var. Dolayısıyla Kayseri 5’inci olarak atlı birlikle asayiş olaylarına müdahale edecek bir konuma gelecektir ” dedi.

 

Vali Kamçı’nın konuşmasının ardından Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü tarafından koordine edilen Emniyetle Engelsiz Yarınlar Projesi kapsamında engelli vatandaşlara hayırseverler tarafından hediye edilen tekerlekli sandalyelerin dağıtımı yapıldı.

 

Tekerlekli sandalyelerin dağıtımının ardından engelli vatandaşlarımız ses sanatçısı Baha tarafından verilen konserle eğlendiler.  

Google+ WhatsApp