Çelik ve Cabbar Çalışmaları Yerinde İnceledi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Çelik ve Develi Belediye Başkanımız Mehmet Cabbar, Yeni Pazar yeri ve Kozan Caddesindeki Sıcak asfalt çalışmalarını yerinde ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Yapımı Tamamlanan Yeni Pazar Yerinde incelemelerde bulunan Başkan Çelik” Cabbar başkanımızla el ele gönül gönüle Develimize güzel Hizmetler yapmaya devam ediyoruz. Bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz Develi güzelleşiyor daha da güzel olacak inşallah derken Başkan CABBAR da” Daha güzel bir Develi anlayışıyla çıktığımız hizmet yolunda çalışmalarımız ilçemizin dört bir yanında devam ediyor. Bugün hemşerilerimize verdiğimiz Yeni pazar yeri sözümüzü yerine getirmenin mutluluğu içindeyiz.
Pazar Yeri projemizde olduğu gibi şuan ekiplerimizin asfaltlama çalışmalarına devam ettiği Kozan caddemizin yapılmasında bizlere destek veren ve yaklaşık 6 bin ton asfalt atarak caddemizi güzelleştiren ve destek elini hiçbir zaman Develi’mizden çekmeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Çelik ve ekibine teşekkür ediyorum ”dedi.

Google+ WhatsApp