Çalınan otomobil 110 saatlik görüntü izlenerek Adana'da bulundu

Çalınan otomobil 110 saatlik görüntü izlenerek Adana'da bulundu

Kayseri’de iki şüpheli tarafından çalınan otomobil Yeşilhisar ilçesinde plakası değiştirilerek Adana’ya götürüldü. Şüpheliler Adana’da yapılan operasyonda aranan araç ve tabanca ile yakalanarak gözaltına alındı.

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri Yıldızevler Mahallesinden çalınan A.C.’ye ait 2010 model siyah renkli otomobilin bulunabilmesi ve şüphelilerin yakalanması için yaklaşık 110 saatlik kamera izledi. Olayı gerçekleştiren kişilerin aracı çaldıktan sonra Yeşilhisar ilçesinde plaka değiştirdikleri belirlendi.  Sonrasında plakanın üzerinde oynama yapılarak değiştirildiği belirlenen otomobilin izi sürülmeye devam etti. Çalınan otomobilin Adana ili Sarıçam ilçesine götürüldüğü tespit edildi.  
Kayseri Oto Hırsızlık Büro Amirliği olarak Adana ilinde düzenlenen operasyonda Kayseri’den çalınan otomobil üzerinde başka plaka takılı olarak bulundu. Gözaltına alınan 2 şüpheliyle birlikte, 1 kurusıkıdan bozma tabanca da ele geçirildi. Bulunan otomobil sahibine teslim edildi. 
 
Kayseri'de yakalanan S.R. ve H.D.,emniyetteki işlemlerin ardından adli mercilere çıkartıldı.

Google+ WhatsApp