Büyükşehir´den Cumhuriyet Konseri

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Denizli halkını ünlü sanatçı Yalın´ın vereceği konser ile buluşturacak. Her 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı akşamı Denizl

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Denizli halkını ünlü sanatçı Yalın´ın vereceği konser ile buluşturacak.
Her 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı akşamı Denizlilileri ünlü bir sanatçı ile Delikliçınar Meydanı´nda buluşturan Denizli Büyükşehir Belediyesi, yine dev bir organizasyona imza atıyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri çerçevesinde halka açık ücretsiz Yalın konseri düzenliyor. Sevilen sanatçı Yalın´ı hayranlarıyla bir araya getirecek Denizli Büyükşehir Belediyesi´nin konser organizasyonu 29 Ekim akşamı Delikliçınar Meydanı´nda saat 20.30´da başlayacak.
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, her 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı´nda artık geleneksel hale getirdikleri Cumhuriyet Bayramı konserine tüm Denizlilileri davet etti. Denizli Büyükşehir Belediyesi´nin sadece belediyecilik hizmetleriyle değil sosyal ve kültürel projeleriyle de Türkiye´ye örnek olduğunu kaydeden Başkan Zolan, bu milli günde de bayram coşkusunu Denizlililerle birlikte yaşamak istediklerini kaydetti. Tüm Denizlilileri Delilkiçınar Meydanı´ndaki ücretsiz konsere davet eden Başkan Zolan,"29 Ekim´de tüm hemşerilerimizle, kardeşlerimizle milli duygularımızı ve bayram coşkusunu Delikliçınar Meydanı´nda yaşayacağız. Denizlimizin ve ülkemizin Cumhuriyet Bayramı şimdiden kutlu olsun" dedi.
(EV-SK-Y)

27.10.2014 10:09:44 TSI

Google+ WhatsApp