BÜNYAN’IN ALTYAPISI GELİŞİYOR, ÜSTYAPISI MODERNLEŞİYOR

BÜNYAN’IN ALTYAPISI GELİŞİYOR, ÜSTYAPISI MODERNLEŞİYOR

Bünyan Belediyesi, KASKİ, KCETAŞ ve Kayseri Büyükşehir Belediyesi destekleriyle altyapı, üstyapı parke, bakım ve onarım çalışmaları yapıyor. Bir yandan da metruk binaların yıkımı gerçekleştiriliyor.

Bünyan Belediyesi, Kayseri Büyükşehir Belediyesi, KASKİ ve KCETAŞ ekiplerince Bünyan ilçesi genelinde farklı alanlarda çok sayıda çalışma gerçekleştiriyor. Başlatılan çalışmalar kapsamında elektrik hatları yer altına alınıyor. Kanalizasyon ve içme suyu hatları yenilenerek modernize ediliyor. Üstyapı parke yenileme, bakım ve onarımı yapılıyor. Asfalt yaması sürdürülüyor ve tehlike arz eden metruk binalar yıkılıyor.

 

Gerçekleştirilen çalışmalarla Bünyan’ın altyapı ve üstyapı ihtiyaçlarının giderilerek, yeni ve modern hale getirildiğini belirten Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun, ‘’Elektrik hatlarını yer altına alarak kesintisiz ve güvenli kullanımı sağlamış oluyoruz. Kanalizasyon ve içme suyu hatlarını yenileyerek hemşehrilerimizin sağlığını koruyor, Bünyan’ımızın altyapısını modern hale getiriyoruz. Üstyapı çalışmaları ile ilçemiz ulaşımını sorunsuz hale getiriyor, mahallelerimizi modern bir görüntüye kavuşturuyoruz. Tehlike arz eden metruk binaları yıkarak görüntü ve çevre kirliliğini gideriyor, yaşanabilecek tehlike ve sosyal sorunları ortadan kaldırıyoruz. Bünyan’ımıza yapılan önemli yatırımlarla ilçemizin gelişimine büyük katkı sağlayan Kayseri Büyükşehir Belediyesine, KASKİ ve KCETAŞ’a teşekkür ediyorum. İlçemizin gelişimi için varımızı yoğumuzu ortaya koymaya, el birliği ile Bünyan’ımızı geliştirmeye ve  geleceğe taşımaya devam edeceğiz’’ ifadelerini kullandı

Google+ WhatsApp