Boluspor´da Kadro Revizyonu İşe Yaradı

PTT 1. Lig takımlarından Boluspor, Denizlispor deplasmanında alınan 3-0´lık galibiyetin sevinci yaşanırken, teknik direktör Reha Erginer´in kadroda yaptığı revizyon galibiyeti berberinde getirdi. H

PTT 1. Lig takımlarından Boluspor, Denizlispor deplasmanında alınan 3-0´lık galibiyetin sevinci yaşanırken, teknik direktör Reha Erginer´in kadroda yaptığı revizyon galibiyeti berberinde getirdi.
Haftalardır beklenen oyunu sergileyemeyen Boluspor, Denizlispor deplasmanına bambaşka bir kadroyla çıktı. Uzun süre sahalardan uzak kalacak defans oyuncusu Gürcü oyuncu Reko´nun yerine Deniz Aslan forma giyerken, Kenan Şahin bu sezon ilk kez 11´de yedek kulübesinde maça çıktı. Kibong´un yokluğunda ise Bilal Gülden forma giydi.
Takımın en golcü isimlerinden Kenan Şahin Denizlispor deplasmanında yedek kulübesinde yer aldı. Boluspor´un ligde çıktığı 6 maçta da forma giyen ve iki gol atan Kenan ilk kez kendine 11´de yer bulamadı. Oyuna ikinci yarının 80. dakikasında dahil olan golcü oyuncu kalan dakikalarda etkili olamadı. Bir diğer sürpriz isim ise Bilal Gülden oldu. Teknik direktör Reha Erginer, Kibong´un yokluğunda genç oyuncu Bilal Gülden´e şans verdi. Bu şansı iyi değerlendiren Bilal, Kibong´un yokluğunu aratmadı.
(BV-KÜ-TK-S)

26.10.2014 15:27:55 TSI

Google+ WhatsApp