Beşiktaş´ta "belgesel" Günleri İstanbul

Beşiktaş´ta düzenlenen "Bir Belgesel, Bir Gazeteci, Çay ve Simit" etkinliğinde Altın Portakal Ulusal Belgesel Film Yarışması´ndan çekilen belgeseller 5 Kasım´dan itibaren gösterime girecek. Beşikta

Beşiktaş´ta düzenlenen "Bir Belgesel, Bir Gazeteci, Çay ve Simit" etkinliğinde Altın Portakal Ulusal Belgesel Film Yarışması´ndan çekilen belgeseller 5 Kasım´dan itibaren gösterime girecek.
Beşiktaş Belediyesi, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti ve Belgesel Sinemacılar Birliği´yle ortaklaşa yürüttüğü "Bir Belgesel, Bir Gazeteci, Çay ve Simit" etkinliğinde, sansür tartışmaları nedeniyle Altın Portakal Ulusal Belgesel Film Yarışması´ndan çekilen belgeseller gösterilecek. "Çekip Çekilenler" Kasım ve Aralık ayları boyunca her çarşamba saat 19:00´da Levent Kültür Merkezi Onat Kutlar Sinema Salonu´nda gösterilecek.
Belgesel gösterimlerinin ardından yönetmenlerin katılacağı söyleşi bölümünde hem belgeselle ilgili konular hem sinemada sansür konusu masaya yatırılacak.
5 Kasım´da yönetmenliğini Kurtuluş Özgen´in yaptığı Nail V. Belgeseliyle başlayacak olan etkinlik, 24 Aralık Tepecik Hayal Okulu belgeseliyle son bulacak.
(HÇ-ÖK-Y)

24.10.2014 11:30:19 TSI

Google+ WhatsApp