BBP İl Başkanı Mustafa Dirmen’den “Safımız Cumhur İttifakı” açıklaması

BBP İl Başkanı Mustafa Dirmen’den “Safımız Cumhur İttifakı” açıklaması

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kayseri İl Başkanı Mustafa Dirmen, Cumhurbaşkanı 2. Tur Seçimi’nde de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı destekleyeceklerini açıkladı. Parti olarak Cumhur İttifakı içinde olduklarını anımsatan Dirmen, “Safımız Cumhur İttifakı” dedi.

BBP Kayseri İl Başkanı Mustafa Dirmen, parti binasında basın toplantısı düzenledi. Dirmen, Cumhur İttifakı içinde parti logolarıyla seçime giren ancak hiç milletvekili çıkaramayan BBP’nin, ikinci tura kalan Cumhurbaşkanlığı seçiminde yine Erdoğan’ı destekleyeceğini söyledi. 
 
Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden seçilmesi için bütün gayret ve imkânlarını sahadan çekilmeden seferber edip çalışmalarına kaldıkları yerden devam edeceklerini belirten Dirmen, “Sayın Genel Başkanımızın liderliğinde eksiksiz tam bir şekilde teşkilatlar da görevlerimizin başındayız. Yapılan mevcut seçimlerin tam bir demokrasi şöleni havasında yapılmış olmasını aziz milletimizin ferasetine borçluyuz. Küresel medyanın Türkiye'deki seçimlerin demokrasi ile yapılması pek hoşuna gitmemiştir. Başkanlık seçimleri ve 28. dönem milletvekilliği seçimlerinin ülkemize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyoruz. Büyük Birlik Partisi olarak 81 ilde seçimlere girip teşkilatlarımızın üstün başarı ve gayretini, çalışmalarını hep beraber gördük. Şu anki hedefe gayemiz 28 Mayıs'ta yapılacak olan seçimde Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ezici bir çoğunlukla yeniden seçilmesi için bütün gayret ve imkânlarımızı, sahadan çekilmeden seferber edip çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz. Cumhur İttifakı olarak 28. dönem parlamentosunda elde ettiğimiz başarıyı, güzel çalışmalarıyla birbirinden kıymetli vekillerimiz taçlandıracaktır. Buna inancımız tamdır. Büyük Birlik Partisi olarak Kayseri il teşkilatı 81 il teşkilatlarımız içerisinde en yüksek oy oranı ile ilk 5'e girmiştir. Bütün mensuplarımız olarak daha iyi başarılar kazanabileceğimizin farkındayız. Bundan dolayı il ilçe kadın kolları, Alperen ocakları ve bütün dava arkadaşlarımıza teşekkürler diliyoruz. Halen kararlı bir şekilde yanlışlarına devam eden Millet İttifakını, milletimizin hayrına olacak politikalar üretmesini tavsiye ediyoruz. Cumhur İttifakının karşısında PKK, FETÖ ve diğer terör örgütleri güçleriyle, Cumhur İttifakının karşısında herkes safını açıkça belirlemiş durumda, onlar nerede dururlarsa dursunlar biz milletimizle beraber, milletimizin desteğiyle kazanacağız. Büyük Birlik Partisi ve Alperenler olarak duruşumuz dün olduğu gibi bugün de net. Safımız Cumhur İttifakı, Cumhur İttifakının bir parçasıyız. Cumhur'un başarısı için üzerimize ne düşüyorsa bütün gücümüzle yerine getirdik, getirmeye devam edeceğiz. Fitne ateşini sokmaya çalışanlara milletimiz itibar etmeyecektir. İnşallah 28 Mayıs'ta bizim gibi düşünen kardeşlerimizin ve vatandaşlarımızın desteği ve duası ile Cumhur İttifakı olarak kazanacağız” açıklaması yaptı.

Google+ WhatsApp