Başkanımız ve Yöneticilerimiz Üyelerimizle Bir Araya Geldi

Başkanımız Aziz Yıldırım ile Yöneticilerimiz, Faruk Ilgaz Tesislerimizde organize edilen gecede üyelerimiz ve aileleri ile bir araya geldi.

Yoğun katılımın olduğu organizasyona Başkanımız Aziz Yıldırım, Başkanvekilimiz Mithat Yenigün, Genel Sekreterimiz ve Basın Sözcümüz Mahmut Uslu, Asbaşkanlarımızdan Nihat Özbağı, Ali Yıldırım, Önder Fırat, Yönetim Kurulu Üyelerimizden Metin Doğan, Can Bartu başta olmak üzere çok sayıda eski sporcumuz ve ünlü isimlerin yanı sıra üyelerimiz aileleri birlikte katıldı.

Üyelerimiz ve aileleri ile tek tek yakından ilgilenen Başkanımız, onlarla fotoğraf da çektirdi. Gecede kısa bir konuşma yapan Başkanımız Aziz Yıldırım, 3 Temmuz sürecinde kendilerine destek olan taraftarlarımıza teşekkür etti. Başkanımız,  “3 Temmuz sürecinde yaşadıklarımız ve yaşadıklarımızın devamındaki süreçte bize vermiş olduğunuz desteklerden dolayı sizlere teşekkür etme mahiyetinde bir gece yapıyoruz. Bağdat Caddesi’nde, Anıtkabir’de, Boğaz Köprüsü’nde, Metris’te, Silivri’de bize destek olan siz Fenerbahçelilere buradan selam olsun. Güzel bir gece geçirmenizi diliyorum. “ dedi.

Gecede ayrıca Hedef 1 Milyon Üye Proje Koordinatörü Ece Köprek'in doğum günü de kutlandı.

Google+ WhatsApp