Başkan Özkan Altun: “Bütün paydaşları bir arada görmek çok hoş”

Başkan Özkan Altun: “Bütün paydaşları bir arada görmek çok hoş”

500 firma ve bin 900 markanın katıldığı 19’uncu Tarım Fuarı’nı ziyaret eden Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun, “Bu etkinlikte de bütün paydaşları bir arada görmek çok güzel, Kayseri tarım anlamında yol kat etmeye başladı.

Biz de burada hem Bünyanlı hemşehrilerimizi hem iş insanlarımızı hem de çiftçilerimizi ziyaret ettik. Tarım politikamız da çiftçinin daima rahat etmesi ve kâr etmesi üzerine kurulu olduğu için yerel ve genel yönetimin destekleri devam ediyor” dedi.
 
Atlas Uluslararası Fuarcılık tarafından organize edilen ve toplamda 500 firma ve bin 900 firmanın katılmış olduğu 19’uncu Tarım Fuarı’nı etkinliğin ikinci gününde ziyaretçilerini ağırladı.
 
Fuara katılan Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun, bütün paydaşları fuarda görmenin mutluluk verici olduğunu belirterek “Bünyan bir tarım ilçesi ve çiftçilerimiz de yenilikçi bir anlayışa sahip. Çok verimli topraklara sahibiz, kapalı sistem gelmesiyle birlikte suda, ürünlerin yetişmesindeki verimlilik de arttı. Bu etkinlikte de bütün paydaşları bir arada görmek çok güzel, Kayseri tarım anlamında yol kat etmeye başladı. Biz de burada hem Bünyanlı hemşehrilerimizi hem iş insanlarımızı hem de çiftçilerimizi ziyaret ettik. Tarım politikamız da çiftçinin daima rahat etmesi ve kâr etmesi üzerine kurulu olduğu için yerel ve genel yönetimin destekleri devam ediyor” dedi.

Google+ WhatsApp