Başkan Memduh Büyükkılıç’ın oğlu evlendi.

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın büyük oğlu Emre, bu akşam Kayseri’de bir otel salonunda yapılan düğün ile birçok davetlinin buluştuğu bir ortamda dünya evine girdi.

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın büyük oğlu Emre, bu akşam Kayseri’de bir otel salonunda yapılan düğün ile birçok davetlinin buluştuğu bir ortamda dünya evine girdi.
Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın büyük oğlu Emre Büyükkılıç hayatını Esin Atamanile birleştirdi. Büyükkılıç ve Ataman çiftinin nikâh şahitliğini, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Kayseri Milletvekili ve Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Enerji ve Tabii Kaynaklar Eski Bakanı Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, ve İsmail Tamer, Ak Parti MKYK üyesi Yaşar Karayel, Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelikve Kayserili İşadamı Süleyman Çetinsayayaptı.
Düğün törenine yaklaşık 700 konuk katıldı.  Çiftin nikâhını ise KayseriBüyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelikkıydı.

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, düğün sırasında konuklara kısa bir konuşma yaparak katılımlarından dolayı teşekkür etti. Davetlinin katıldığı nikâh töreni Kuran-ı Kerim tilaveti başlayıp nikah töreni, toplu halde çekilen nikah şahitleri ve aile fotoğrafı ile son buldu.

Nikahın ardından evlilik cüzdanını Esin Ataman’a veren Abdullah Gül "Bu güzel günde genç arkadaşlarımızla beraber olmak bizim için gerçekten mutluluk verici. Onlara ömür boyu mutluluklar diliyorum, tebrik ediyorum" dedi.

Oğlu Emre Büyükkılıç’ın düğün töreninde Memduh Büyükkılıç duygusal anlar yaşarken şunları söyledi:

“Kolay değil Tıp Doktorluğu, İl Başkanlığı, Milletvekilliği ve Belediye Başkanlığı ile çevre ve dost grubu da bu kadar geniş oluyor. Öncelikle herkese teşrif ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Şeref verdiniz. 11.Cumhurbaşkanımız  Sayın Abdullah Gül’e, Ekonomi Bakanımız Mustafa Elitaş’a, Milletvekillerimize, Valilerimize, Belediye Başkanlarımıza, Dost, Akraba, komşularımız, İzmir ilinden gelen akrabalarımıza ve tüm katılımcılara ve özellikle bizi yakından takip eden basın mensubu arkadaşlarıma bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmadıklarını için candan teşekkür ediyorum.”  dedi.

Google+ WhatsApp