Başkan Keleş Meclis Üyeleri İle Kahvaltıda Bir Araya Geldiler

Düzce Belediyesi Meclis üyeleri kahvaltıda bir araya geldi, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş´in doğum gününü kutladı. MHP Grubu Başkan Keleş´e çiçek hediye ederken, AK Parti Grubu ise tablo armağan

Düzce Belediyesi Meclis üyeleri kahvaltıda bir araya geldi, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş´in doğum gününü kutladı. MHP Grubu Başkan Keleş´e çiçek hediye ederken, AK Parti Grubu ise tablo armağan etti.
Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ve Düzce Belediyesi Meclis üyeleri kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.
Düzce Belediyesi Hanımlar Lokali´nde gerçekleşen kahvaltılı toplantıda Başkan Keleş ve Meclis üyeleri Düzce´de gerçekleşen çalışmaları ele aldı.
24 Ekim Cuma günü Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Düzce Belediyesi´nin ortak katkıları sonucu gerçekleşecek Düzce Şehir Kimliği Çalıştayı ile ilgili detayların görüşüldüğü kahvaltılı toplantıda daha sonra Belediye Meclis üyeleri Başkan Keleş´in yaş gününü kutladı.
Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkan Vekili Ercan Katırcıoğlu Başkan Keleş´e çiçek hediye ederken, AK Parti Grubu adına Belediye Meclis üyesi Avukat Elif Sezer Cebar tablo armağan etti.
(AY)

23.10.2014 13:48:30 TSI

Google+ WhatsApp