Başkan Gülcüoğlu Ve Belediye Personelinden Kızılay'a Kan Bağışı

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, Belediye personeli ve AK Parti Bünyan İlçe Teşkilatı Kızılay’a kan bağışında bulundu.

Kızılay Bünyan Şube başkanlığı tarafından 3 ayda bir düzenlenen Kan bağışı kampanyasına ilçe protokolü de destek verdi. Bünyan Kaymakamı Ömer Şahin, Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, AK Parti Bünyan İlçe Başkanı Özkan Altun, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Belediye personeli ilçe meydanında Kızılay kan bağışı otobüsün de kan vererek kampanyaya destek oldu.

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu düzenli bir şekilde kan bağışında bulunduğunu belirterek: "Kan sürekli ihtiyaç duyulan, kaynağı insan olan bir maddedir. Temini tamamen gönüllülük esasına dayanır. Bu nedenle herkesin bir gün kan ihtiyacı olabileceği düşüncesi ve Kızılay kurumumuza destek vermek amacıyla kan bağışı kampanyamıza Belediye olarak destek veriyoruz. Kan bağışı, ihtiyaç sahibi hastaların hayatını kurtardığı gibi kan bağışında bulunan bağışçıların da daha sağlıklı olmalarını sağlıyor. Kan bağışına destek veren bütün personelimize, kamu kurumlarımıza ve vatandaşlarımıza göstermiş oldukları duyarlılıktan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Kızılay Bünyan Şube Başkanı Erdal Başkurt ise “Gösterdikleri ilgi ve alaka için Belediye Başkanımız Şinasi Gülcüoğlu’na ve ekibine teşekkür ediyorum. Bünyan her zaman kan bağışı noktasında duyarlı oldu. Bu kampanyamızda da hem belediye başkanımız hem kamu kurumlarımız büyük destek verdiler. Ben Kızılay Kan merkezi çalışanları arkadaşlarıma ve Bünyan halkına çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Google+ WhatsApp