BAŞKAN DR. PALANCIOĞLU:  “YARIŞMADA ÖDÜL ALAN GAZETECİLERİ KUTLUYORUM”

BAŞKAN DR. PALANCIOĞLU: “YARIŞMADA ÖDÜL ALAN GAZETECİLERİ KUTLUYORUM”

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu Kayseri Gazeteciler Cemiyeti'nin geleneksel olarak düzenlediği 2021 Yılı KGC Medya Yarışmasında ödül alan medya çalışanlarını tebrik etti.

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti'ne mensup üyelerden yarışmaya 7 dalda 60’a yakın eserin katıldığını belirten Palancıoğlu, “Bir haber dünyada haber olur, bir röportaj toplumların kaderini beriler, bir görüntü çok şey anlatır. Bir haberin dünyaya bedel olduğu bir çok kez gözlenmiştir. Bir yazı toplumu bilgilendirdiği gibi bilinçlendirir, dinamiklerini güçlendirir. Basın vasıtası ile toplumlar ve bireyler bakmak ve görmek arasındaki farkı anlar. Bu farkı, fark ettirenlere teşekkür ediyorum. Kayserimizde 2021 yılında fark edilerek ödül alanları ve yarışmaya eserleri ile katılan tüm basın mensuplarını kutluyorum.” dedi.
 
Kayseri medya çalışanlarının haber ve yorumları ile Türkiye'nin birçok gündemini belirlediğini ifade eden Başkan Dr. Palancıoğlu, bu başarıyı kutladığını ve bugüne kadar katkı sağlayan tüm basın mensupları ve yöneticilerini bir kez daha tebrik ettiğini sözlerine ekledi.

Google+ WhatsApp