Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu:  Gürpınar Mahalle Buluşma’mıza müjdeyle geldik.

Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu: Gürpınar Mahalle Buluşma’mıza müjdeyle geldik.

Gürpınar’a doğalgaz hayırlı olsun. ’Gürpınarlılar, Mahalle buluşması ile hem eğlendiler. Hem de gelenekler gelecek kuşaklılarına aktarma imkânı buldular’

Yaz etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirilen MAHALLE BULUŞMALARININ aslında birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını pekiştirdiğini ifade eden Melikgazi Belediye başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu,  Mahalle buluşmasında Gürpınar’lı hemşerilerimiz, müjdeyle geldik.doğalgaz müjdesiyle unutulmaz bir akşama dönüştü. Ekim sonu itibariyle Kayserigaz doğalgaz çalışmalarına başlıyor.

Bu yıl yaz aylarında 14 mahalle de ‘Mahalle Buluşması’ etkinliği planlandığını ve 8’cisi olan Gürpınarlılar Mahalle Bulaşması ile de bu hizmetin kuşaklar arası bir iletişim ve tanıtma adına ne kadar anlamlı olduğunu kanıtladığını belirten Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu, "Melikgazi Mahalle Buluşmaları programı çerçevesinde mahalleliler ailesi, komşusu ve akrabası ile araya gelerek hem eğleniyor hem de hasret gideriyor. Daha da önemlisi barış, birlik, beraberlik ve kardeşlik pekişiyor. Mahalle buluşmalarımız çerçevesinde Gürpınarlılar Mahallesi’nde sabahın erken saatlerinde başlayan hazırlıklar yaz akşamlarının tadını çıkartmaları için her türlü hizmeti verildi. Herkes için farklı etkinlikler gerçekleştirildi. Dede, oğul ve torun hepsi bu etkinlikte beraberdi.  14 mahallede planlanan bu etkinler zincirinin 8’cisi düzenlendi. Gürpınarlılar yazın bu güzel akşamında geçmişlerindeki birliktelik ve beraberliği gelecek kuşaklara aktarmanın mutluluğunu yaşadılar" dedi.

Çocuklara, gençlere ve ailelere çeşitli animasyon, gösteri ve ikramlarda bulunulduğunu ifade eden Başkan Dr. Palancıoğlu, gerçekleştirilen her mahalle buluşması etkinliğinde geriye hoş bir seda, dostluk, barış ve tekrar bir araya gelme sözü ile etkinliğin sona erdiğini sözlerine ekledi.

Google+ WhatsApp