Başkan Cabbar: Önümüzdeki süreçte Büğleyen Mesire Alanı cazibe merkezi olacak

Başkan Cabbar: Önümüzdeki süreçte Büğleyen Mesire Alanı cazibe merkezi olacak

Develi’nin Soysallı Mahallesi’nde bulunan Büğleyen Mesire Alanında güzel bir proje üretildiğini dile getiren Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, " Bu 60 bin metre karelik alanda aklınıza gelebilecek her türlü aktivite düşünülüyor. Tekne gezilerinden at çiftliğine, sabah kahvaltısından kafelere, piknik yapılacak alanlardan yürüyüş ve bisiklet yollarına varıncaya kadar güzel bir proje uygulanacak” dedi.

Kayseri’nin Develi İlçesi Soysallı Mahallesi’nde bulunan Büğleyen Mesire alanına hafta sonları hem Develi’den hem de Develi’nin dışından piknik yapmak için gelen vatandaşları burada ağırladıklarını anlatan ve Büğleyen Gölü’nde çeşitli balıkların ve Büğleyen Mesire Alanı’nda 300’e yakın kuş türünün bulunduğunu dile getiren Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, “Burası Develimizin incisi değerinde güzel bir yer. Bin yıldan beri akan Erciyes suyumuzla ve onun oluşturduğu Büğleyen Gölü var. Bu göl, Sultan Sazlığı’na kadar giden, içerisinde çeşitli balıkların olduğu ve 300’e yakın kuşun yararlandığı güzel bir gölet. Hemen yanı başında da insanların çok tercih etiği güzel bir mesire alanımız var. Özellikle hafta sonları hem Develi’den hem de Develi’nin dışından buraya piknik yapmak için gelen vatandaşları burada ağırlıyoruz” şeklinde konuştu. 
 
‘BU 60 BİN METRE KARELİK ALANDA AKLINIZA GELEBİLECEK HER TÜRLÜ AKTİVİTE DÜŞÜNÜLÜYOR’
 
Büğleyen Mesire Alnında birçok aktivitenin yapılması için çalışmaların olduğunu söyleyen Cabbar, “Burada Sayın Valimizin önderliğinde güzel bir proje üretiliyor. Proje uygulandığında inanıyorum ki sadece Develi’nin değil Kayseri’nin göz bebeği bir yer haline gelecek. Bu 60 bin metre karelik alanda aklınıza gelebilecek her türlü aktivite düşünülüyor. Tekne gezilerinden at çiftliğine, sabah kahvaltısından kafelere, piknik yapılacak alanlardan yürüyüş ve bisiklet yollarına varıncaya kadar bir proje uygulanacak. Bizlerde belediye olarak bu projeyi destekliyoruz. Bu güzelliği görmeyen varsa buraya davet ediyoruz. Emin olsunlar, pişman olmayacaklar. Çünkü güzel vakit geçirebilecekleri hoş bir mekan. Misafirlerimiz bekliyoruz” ifadelerini kullandı. 

Google+ WhatsApp