Başkan Cabbar'a Dernek Ve Vakıflardan Ziyaretler

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar vakıf ve dernek yöneticileri ile bir araya gelerek Develi üzerine istişarelerine devam ediyor.

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar vakıf ve dernek yöneticileri ile bir araya gelerek Develi üzerine istişarelerine devam ediyor.

Develi’ye bütünlüklü bir hizmetin ulaşabilmesi için her kesimden her kurum ve kuruluşla istişare yapılmasını çok önemsediğini belirten Başkan Cabbar yeni kurulan Kabak Çekirdeği Üreticileri Birliği Başkanı ve yöneticileri ile bir araya gelerek Türkiye’de en fazla kabak çekirdeği üretilen yerlerden bir tanesi olması hasebiyle Develi’deki üretimi ve kalitesini artırmaya yönelik istişarelerde bulundu. Daha sonra Develi Şoförler Odası Başkanı Mevlana Savaş ve yönetimini makamında ağırlayan Başkan Cabbar, özellikle dolmuş şoförlerinin sorunları başta olmak üzere Develi’deki ulaşımla ilgili istişarelerde bulundu. İstanbul’da Develililerin buluşma ve birleşme noktalarından olan İstanbul Genç Develililer Derneği Başkanı Mehmet Sabah’ı da makamında ağırlayarak hasbihalde bulunan Başkan Cabbar, İstanbul’daki Develili hemşerileri hakkında bilgiler aldı. Son olarak Genç Birlik Vakfı Kayseri Şubesi Başkanı Bilal Habeş Bulut ve yöneticilerini makamında ağırlayan Başkan Cabbar vakfın Develi’de yürütecekleri sosyal sorumluluk projeleri hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Google+ WhatsApp