BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’TAN, 6’NCI KAYSERİ KİTAP FUARI’NA DAVET

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’TAN, 6’NCI KAYSERİ KİTAP FUARI’NA DAVET

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde 13-22 Ekim tarihleri arasında 6’ncısı düzenlenecek olan Kayseri Kitap Fuarı’na gençler başta olmak üzere, tüm vatandaşları davet etti. Başkan Büyükkılıç, “Üniversite dostu, genç dostu bir şehir olarak en güzel hizmetlerden birini bir kez daha sunmuş olacağız” dedi.

Okuyan ve okutan şehir olarak bilinen kadim kent Kayseri’yi her geçen gün yaptığı etkinliklerle üst seviyeye taşıyan Büyükşehir Belediyesi, Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç’ın öncülüğünde çalışmalarını sürdürüyor.

Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde Dünya Ticaret Merkezi’nde gerçekleşecek olan 6’ncı Kayseri Kitap Fuarı, 13-22 Ekim günleri arasında kapılarını ziyaretçilerine açacak.

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ, “ŞEHRİMİZİ KİTAP HEYECANI SARDI”

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, ‘Şehrimizi kitap heyecanı sardı’ diyerek, Kayseri 6’ncı Kitap Fuarı’na gençler başta olmak üzere, tüm vatandaşları davet etti.

Başkan Büyükkılıç, kitap fuarında 500 civarında yazarın olacağını ve fuara 10 gün içerisinde değişik yazarların katılacağını kaydederek, “1 milyon kardeşimizi, kitap kurdunu fuarımıza bekliyoruz. Cuma günü saat 11.30’da inşallah hep birlikte kitap fuarının açılışına vatandaşlarımızı özellikle bekliyoruz. 400 civarında 10 gün içerisinde değişik yazarlar gelecek, 100 de şehir içerisindeki yazar burada yer alacak. Üniversite dostu, genç dostu, bir şehir olarak en güzel hizmetlerden birini bir kez daha sunmuş olacağız. Bekliyoruz, buyursunlar” dedi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, önceki yıllarda ziyaretçi rekoruna sahip kitap fuarlarından olan, alanında örnek gösterilen kitap fuarının 6’ncısına ev sahipliği yapacak.

Google+ WhatsApp