BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ, KAYSERİ YOZGATLILAR FEDERASYONU BAŞKANI ÇAĞAN VE YÖNETİMİNİ KABUL ETTİ

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ, KAYSERİ YOZGATLILAR FEDERASYONU BAŞKANI ÇAĞAN VE YÖNETİMİNİ KABUL ETTİ

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Deniz Çağan ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, tüm Kayserililerle el ele, gönül gönüle, birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde çalışmalarını sürdürürken, sivil toplum kuruluşlarıyla istişarelerine de devam ediyor.

Bu kapsamda Başkan Büyükkılıç, Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Deniz Çağan, Basın ve Medya Sorumlusu Dursun Açıkyürek ile Yönetim Kurulu Üyeleri ve Yozgat Yenifakılılar Derneği Başkanı Cengaver Dağ’ı Büyükşehir Belediyesi’nde ağırladı.

Başkanlık toplantı salonunda gerçekleşen ziyarette başkan ve yönetimine nazik ziyaretleri için teşekkür eden Başkan Büyükkılıç, Yozgatlılar Federasyonu’na çalışmalarında kolaylıklar dileyerek, “Yerel yönetimler olarak sivil toplum kuruluşlarımızla olan diyaloglarımızı çok önemsiyoruz. Bu konuda gerekli işbirliği ve çalışmalar her zaman söz konusu olmuştur” dedi.

Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Deniz Çağan ise Başkan Büyükkılıç’a federasyonları ve yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Çağan, yaptığı konuşmada “Biz biliyoruz ki kadim şehir Kayseri’de sizlerin federasyonlara, derneklere ve odalara yıllardır yapmış olduğunuz hizmetleri, onların dertleriyle dertlendiğinizi biliyoruz. Yaptığınız hizmetler Kayseri’de örnek teşkil ediyor. Kayseri’de ayrışmadan ötekileşmeden yaşamımızı sürdürmeye çalışıyoruz. Hep birlikte Kayseri’yiz. Sizlere yakın ilginizden dolayı teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Google+ WhatsApp