BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ, İNCESU’DAN SESLENDİ: “HİZMETE SEVDALIYIM”

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ, İNCESU’DAN SESLENDİ: “HİZMETE SEVDALIYIM”

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, İncesu Belediye Başkan Adayı Mustafa İlmek’in Seçim Bürosu açılışına katıldı. Açılış töreni adeta mini bir mitinge dönüşürken, İncesulular Başkan Büyükkılıç’ı büyük sevgi gösterisi ile bağrına basarken, Büyükkılıç, “Sizlere sevdalıyım, hizmete sevdalıyım” dedi.

16 ilçe belediyesi ile Türkiye’de eşine az rastlanır bir uyum ve dayanışma içerisinde yaklaşık bir buçuk milyon nüfuslu Kayseri’ye insan odaklı yatırımlar kazandıran ve örnek bir yerel yönetim anlayışı ortaya koyan Başkan Büyükkılıç, bu kapsamda İncesu ilçesini ziyaret ederek, İncesu Belediye Başkan Adayı Mustafa İlmek’in Seçim Bürosu açılışına katıldı.

İncesu Kervansaray’da gerçekleşen açılış törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın yanı sıra AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı, AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm, AK Parti Kayseri Kadın Kolları Başkanı Meral Koşar, MHP Kayseri İl Başkanı Seyit Demirezen, AK Parti ve MHP ilçe başkanları ile ilçe sakinleri katıldı.

Sunucu tarafından ‘Gerçek, vatansever belediyeciliğin öncüsü, şehir doktoru Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Memduh Büyükkılıç’ diyerek Başkan Büyükkılıç’a söz verildi.

Açılış Töreni adeta mini bir mitinge dönüşürken, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç kendisini Türk bayrakları ile karşılayan ilçe sakinlerine ‘Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır, toprak eğer üstünde ölen varsa vatandır’ sözleriyle konuşmasına başladı.

Tüm İncesuluları selamlayan Başkan Büyükkılıç, “İşadamlarımızın, esnaflarımızın her birini sevgiyle, saygıyla selamlıyorum. Sağ olun, var olun. İncesu sevdalısı canlarımız, İncesu’muzun gönül insanları, beldeleriyle, mahalleleriyle her birinizi bağrıma basıyor, iyi ki varsınız diyorum” dedi.

Başkan Büyükkılıç’ın konuşmasına kalabalık tarafından ‘İşte başkan, İşte İncesu’, ‘Memduh Başkan, İncesu Seninle Gurur Duyuyor’ sloganları ile sık sık destek verildi.

“Sizlere Sevdalıyım, Hizmete Sevdalıyım”

Hizmete sevdalı olduklarını ifade eden Büyükkılıç, sözlerini şöyle sürdürdü:

“İncesu hizmetin sevdalısı, İncesu ay yıldızlı Türk bayrağının sevdalısı, İncesu vatanın, milletinin sevdalısı, İncesu Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın sevdalısı, İncesu bilge insan Devlet Bahçeli sevdalısı, İncesu cumhurun kalesidir. Sizlerin alnından öpüyorum, ben de sizlere sevdalıyım, hizmete sevdalıyım. Allah’a şükürler olsun, ayrıştırmadan, dışlamadan, bir kardeşiniz, bir ağabeyiniz, başkanlıktan öte bir evladınız anlayışı içerisinde her birinizi bağrıma basıyorum.”

“Biz Selçukluyuz, Biz Osmanlıyız, Biz Cumhuriyetiz”

Başkan Büyükkılıç, devletine, milletine hizmet eden sevdalı bir nesil olduklarını belirterek, “Biz Selçukluyuz, biz Osmanlıyız, biz Cumhuriyetiz. Yeni bir yüzyılla Türkiye’mizi, Kayseri’mizi, İncesu’muzu daha iyi bir noktaya taşıyacağız. İncesu sanayinin, turizmin, ticaretin, tarımın, yerli ve milli anlayışın merkezidir” diye konuştu.

Eser ve hizmet belediyeciliği yaptıklarını vurgulayan Büyükkılıç, “İncesu’muzu TOKİ marifetiyle, yatırımlarımızla, turizm odaklı çalışmalarımızla dünyanın gözdesi yapmaya devam edeceğiz. İncesu medeniyetlerin merkezi, turizmin merkezi, vatanına, milletine sevdalı insanların merkezidir. Biz hizmet ve eser belediyeciliği yaparız. Mimarsinan’ın torunlarıyız, çıraklık, kalfalık derken ustalık dönemi diyoruz. Bir olacağız, diri olacağız, hep beraber cumhur olacağız, hep beraber İncesu, hep beraber Kayseri, hep beraber Türkiye olacağız” ifadelerini kullandı.

Başkan Büyükkılıç, İncesu’da çalmadık kapı bırakmayacaklarını, selam vermedik bir kişi bırakmayacaklarını, anlatacakları çok projeleri olduğunu anlattı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, sözlerini milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un İstiklal Marşı’ndan iki kıtayı seslendirerek sonlandırdı.

AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı ise İncesu’da bu bütünlüğü görmenin kendilerini mutlu ettiğini söyleyerek, 31 Mart seçimlerinde İncesu yine rekor kıracak bir seviyeye geleceğini ifade etti.

İncesu Belediye Başkan Adayı Mustafa İlmek de Başkan Büyükkılıç’a desteklerinden dolayı teşekkür ederek, yaptıkları ve yapacakları hizmetleri anlattı.

“Memduh Başkandan Allah Razı Olsun”

AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm “İşte cumhur ittifakının Türkiye’ye örnek olacak yüzü. Bizim adayımız tek, bizim davamız tek, cumhur ittifakı Türkiye’de tek, Kayseri’de de cumhur ittifakı Türkiye’ye örnek. Memduh başkandan Allah razı olsun, gerçekten bizim ağabeyimiz, 16 ilçeye sahip çıktı, uyum içerisinde 5 yıl Kayseri’ye hizmet geldi, bundan sonra da gelecek” derken, MHP Kayseri İl Başkanı Seyit Demirezen de Büyükşehir’de, İncesu’da ve tüm ilçelerde cumhur ittifakını destekleyeceklerini, rekor bir oyla Türkiye Yüzyılı’nın inşasına destek olacaklarını söyledi.

Konuşmaların ardından, Başkan Büyükkılıç ve protokol İncesu Belediye Başkan Adayı Mustafa İlmek’in Seçim Bürosu açılışını gerçekleştirdi.

Google+ WhatsApp