BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ GENÇLERİN MEZUNİYET SEVİNCİNE ORTAK OLDU

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ GENÇLERİN MEZUNİYET SEVİNCİNE ORTAK OLDU

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Erciyes Üniversitesi Mimarlık Fakültesi 2016-2017 Eğitim-Öğretim Dönemi mezuniyet törenine katılarak mezun olan 125 gencin mezuniyet sevincine ortak oldu.

 

Sabancı Kültür Sitesi’nde gerçekleştirilen mezuniyet törenine; Melikgazi Kaymakamı Erkara Yırık, Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Murat Doğan, Prof. Dr. Mustafa Kemal Apalak, Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Veysel Aslantaş, Mimarlar Odası Şube Başkanı Eda Velibaşoğlu, Şehir Plancıları Odası Şube Başkanı Ömer Yasin Arık ile çok sayıda akademisyen, öğrenci ve aileleri katıldı.

 

Mezuniyet töreninde konuşan Başkan Dr. Memduh BüyükkılıçMelikgazi Belediyesi olarak eğitime her zaman destek olduklarını belirterek “Bugün buradan mezun olur iken, bu mezuniyetin bir nokta olmadığını bilmelisiniz. Çünkü artık ülkemizde iş bulmak çok farklı noktaya gelmiştir. Vizyonumuzun çok yükseklerde olması gerekir. Burada aldığımız bilgileri bir üste katlayarak bunun devamını getirmeniz gerekir.Melikgazi Belediyesi olarak hem eğitim camiasının her zaman yanında olduk. İlk, orta ve lise yaptırarak hizmete sunduk. Bunanla yetinmeyip üniversitelerimize çeşitli laboratuar ve derslikler yaptık. Bugün buradan mezun oluyorsunuz. Kayseri dışından gelip de burada okuyan öğrencilerimiz artık bizim hemşerimiz ve turizm elçilerinizdirSevgili gençler sizlerin de yolu açık olsun“ dedi. 

 

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Mimarlık Bölümü ve fakülte birincisi Okan Şimşek’e, belediyede iş teklifinde bulundu.

Google+ WhatsApp