BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ, CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMASINDA ÇELENK SUNDU

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ, CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMASINDA ÇELENK SUNDU

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ve Vali Gökmen Çiçek ile birlikte, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Töreni’nde Atatürk Anıtı’na çelenk sunumunda bulundu.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan kutlama programına Bakan Özhaseki, Vali Çiçek ve Başkan Büyükkılıç ile birlikte Garnizon Komutanı Hava Tuğgeneral Haldun Taşan, Kayseri Milletvekilleri, siyasi parti il ve ilçe başkanları, rektörler, askeri erkan, yargı ve emniyet mensupları, ilçe belediye başkanları, gaziler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“CUMHURİYETİ’MİZİN YÜZÜNCÜ YIL COŞKUSUNU HEP BİRLİKTE YAŞAYALIM”

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Töreni’nde Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun yüzüncü yılını coşkuyla yaşadıklarını ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, “Cumhuriyet’imizin yüzüncü yılına eriştik. Bunun için Cenab-ı Allah’a hamd ediyor, bize bu güzel emaneti miras bırakan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşlarına minnet duyuyor, rahmet diliyoruz. Cumhuriyeti’mizin yüzüncü yıl coşkusunu hep birlikte yaşayalım” ifadelerinde bulundu.

Başkan Büyükkılıç, Cumhuriyet Meydanı’ndaki kutlamalarda vatandaşla da kucaklaşarak, bayram coşkusunu yaşadı.

Bu sene yüzüncü yıl dönümü olan ve ‘Türkiye Yüzyılı’ olarak belirlenen programlar çerçevesinde coşkuyla kutlanan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na özel, Başkan Büyükkılıç’ın talimatları ile şehri Türk Bayrakları ve afişlerle donatan Kayseri Büyükşehir Belediyesi, bu coşkuya ortak olurken, vatandaşlar da ellerinde bayraklarla meydanı doldurdu.

Google+ WhatsApp