BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ, ATA TOPRAĞI DEVELİ’DE COŞKUYLA KARŞILANDI

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ, ATA TOPRAĞI DEVELİ’DE COŞKUYLA KARŞILANDI

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, ata toprağı Develi’yi ziyaret ederek, ilçe sakinleriyle bir araya geldi. AK Parti Seçim Ofisi Açılışı’na katılan ve ilçe sakinleri tarafından coşkuyla karşılanan Başkan Büyükkılıç, “Sizlere minnettarım, bize kenetlenmek yakışır” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle 31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesi yeniden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday gösterilen Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Develi ilçesinde ilçe sakinleriyle buluştu.

Develi’de AK Parti Seçim Ofisi Açılışı’na katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın yanı sıra, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Develi Belediye Başkan Adayı Adem Şengül, kadın kolları, gençlik kolları, meclis üyeleri, muhtarlar ve ilçe sakinleri katıldı.

Develi’nin kendisi için önemine işaret eden Başkan Büyükkılıç, “Develi, benim için çok önemli ve anlamlıdır. Doğduğum ilçe, burada doğmanın, sizlerin hizmetkârı olmanın onurunu taşıyorum, iyi ki varsınız. Sizler ay yıldızlı Türk bayrağına, vatanına, milletine, devletine sevdalı canlarımızsınız” dedi.

Büyükkılıç, 16 ilçeye hizmetlerin devam edeceğini belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Mustafa Kemal Atatürk Develi’mizin güzel insanlarıyla ilgili Milli Mücadele’de ne diyor, ‘Develi düşerse Kayseri düşer, Kayseri düşerse bu ülke düşer’ diyor. Bunun için önemli ve anlamlısınız. Biz birlikte anlam ifade ederiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın güvenine layık olmak, onun yanında yer almak, Sayın Bahçeli’nin sevgisine layık olmak, Cumhur İttifakı’na layık olmak ve bu anlayış içerisinde bu dönemde de sizlerin vereceği yetkiyle, Kayseri’mize, 16 ilçemize, özelde de Develi’mize en güzel hizmetleri yapmaya devam edeceğiz. Sizlere minnettarım, bize kenetlenmek yakışır.”

“Biz Ayrıştırmayız, Ötekileştirmeyiz”

Hizmet etmeyi ibadet bildiklerini vurgulayan Başkan Büyükkılıç, “Biz sizlerin hizmetkârıyız. Sizlere layık olmaya çalışıyoruz. Biz mazeretlere de sığınmadık. Allah’a şükürler olsun 30 büyükşehir içerisinde yatırıma en çok pay ayıran büyükşehir, Kayseri Büyükşehir Belediyesi. Bu dönemde taşraya, mahallerimize, ilçelerimize en çok pay ayıran Kayseri Büyükşehir Belediyesi. Sizler konfor içerisinde olursa, sizler huzur içerisinde olursa ben onur duyarım.  Ne mutlu hizmet ediyorum derim ve dualarınızı alırım. Allah razı olsun dedikçe, ben ihya olurum. Biz vatanına, milletine, şehrine sevdalıyız. İnsanlığa, hizmete sevdalıyız. Çünkü biz ayrıştırmayız, ötekileştirmeyiz. Yaratılmışların en şereflisi önce insan deriz. İnsanları bağrımıza basarız. Biz Anadolu’yuz” diye konuştu.

Büyükkılıç, birlik, beraberlik mesajı vererek, “Mutlaka her birimiz kapı kapı dolaşacağız. El ele gönül gönüle birlik ve beraberlik içerisinde hizmet edeceğiz. Memduh Büyükkılıç’a bir görev verilmiş, ama bu görev hepimizin. Hep beraber koşacağız. Hep beraber çalışacağız. El ele gönül gönüle desteğimizi esirgemeyeceğiz” şeklinde konuştu.

Konuşmasında ‘ben olmazsam olmaz’ demek gerektiğini ifade eden Başkan Büyükkılıç, başarıyı elde edip dua alacaklarını ifade etti. Kapı kapı, ilçe ilçe, mahalle mahalle dolaştıklarını ve hep dualar aldıklarını da dile getiren Büyükkılıç, “Bu dualar bizim değil, sizin, çünkü yetki veriyorsunuz, sizler bize oy veriyorsunuz, biz de bu yetkiyle, bu oylarla hizmetleri sizlere getiriyoruz. Çok şükür bu manada Kayseri Büyükşehir Belediyesi adeta gıpta edilecek bir belediyedir. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

“Yine Yaparsa Kim Yapar? Cumhur İttifakı Yapar”

Hizmet belediyeciliği yaptıklarını ideolojik belediyecilik yapmadıklarını vurgulayan, verdikleri sözleri yerine getirdiklerini ve getirmeye de devam edeceklerini söyleyen Büyükkılıç, “Bu güne kadar yapılanları bu irade yaptıysa önümüzdeki dönemde de inşallah yine yaparsa kim yapar? Cumhur İttifakı, kim yapar AK Parti belediyeciliği, kim yapar Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşları yapar. Bundan kimsenin şüphesi olmasın, sizlere layık olacağız” ifadelerini kullandı.

Büyükkılıç, Develi’deki Yapılan ve Yapılacak Olan Projelerden Bahsetti

Başkan Büyükkılıç, Develi’deki çalışmalara da değinerek, terminal projesinin bu dönem hayata geçeceğini ve meydan projesinin de yine aynı şekilde gerçekleştirileceğini sözlerine ekledi. Organize sanayi bölgesi konusunda çalışmalar yapılacağını, galericiler ile ilgili destekleri olduğunu ve toplu konut, kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili faaliyetlerin de yapılacağını aktararak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ile el ele bu dönemde daha büyük hizmetleri gerçekleştireceklerini belirtti. Katı atık tesisinin de hizmete girdiğini dile getiren Büyükkılıç, “Biz bir olalım, beraber olalım. Hep beraber Develi, hep beraber Kayseri, hep beraber Türkiye olalım” şeklinde konuştu.

AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm de Başkan Büyükkılıç ve Adem Şengül ile Develi’ye daha çok hizmetler getireceğini belirtirken, Develi Belediye Başkan Adayı Şengül ise Başkan Büyükkılıç’ın ağabeyliğinde hizmetlerin sürmesi için gayret edeceklerini ifade etti. Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar da Başkan Büyükkılıç’a hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Gençler de Büyükkılıç’a ‘Develi seninle gurur duyuyor’, ‘İşte başkan, işte teşkilat’ sloganları atarak, destek verdiler.

Başkan Büyükkılıç, Develi Seçim Ofisi’nin açılışının ardından, Develi’deki esnafları da ziyaret ederek, hayırlı işler temennisinde bulundu.

Google+ WhatsApp