Başkan Berna Gözbaşı’dan anlamlı gönderme!

Başkan Berna Gözbaşı’dan anlamlı gönderme!

Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, Güray Vural’a ceza verilmemesine tepki gösterdi. Gözbaşı, ‘’Bizler futbolu tüm kitlelere yaymaya çalışırken futbolun çirkinleştirilmesine sessiz kalanlar utanç duymalı. Kayserispor büyük bir camiadır’’ dedi.

Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, Gaziantep maçında gol attıktan sonra Kayserispor tribünlerine koşan ve sportmenlik dışı hareketlerde bulunan Güray Vural’a ceza verilmemesine tepki gösterdi. Gözbaşı, ‘’Bizler futbolu tüm kitlelere yaymaya çalışırken futbolun çirkinleştirilmesine sessiz kalanlar utanç duymalı. Kayserispor büyük bir camiadır’’ dedi.

Süper lig tarihinin ilk kadın başkanı Berna Gözbaşı, Güray Vural’ın sportmenlik dışı hareketlerinin cezasız kalmasına tepki gösterdi. Kayserispor’un eski futbolcusu Güray Vural’ın gol attıktan sonra yaptığı hareketlerin görmezden gelindiğini öne sürdü. Gözbaşı, ‘’Gaziantep deplasmanında gol sonrası 120 metre depar atıp bizim kale arkasına kadar gelen ve o dakikaya kadar taraftarlığın nasıl yapılacağını herkese gösteren kardeşlerimizi çileden çıkaran Gaziantepli futbolcu, sus işareti yaptım demiş. Birileri de görmezden gelmiş. Bizler futbolu tüm kitlelere yaymaya çalışırken futbolun çirkinleştirilmesine sessiz kalanlar utanç duymalı. Kayserispor büyük bir camiadır’’ dedi.

Kayserispor Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz, maç sonrası TFF’ye gönderdiği dilekçesinde, ‘’Gol sevincini,  futbol ahlakı ve futbolcunun onurlu duruşundan yoksun şekilde yaşayan Güray Vural hakkında, Futbol Disiplin Talimatı'nın 36. maddesinde yer alan sportmenliğe veya spor ahlakına aykırı hareket eden tutum ve davranışlarıyla TFF'nin saygınlığını zedeleyen ya da futbolun değerini düşüren futbolculara ceza verilmesi maddesi gereği işlem yapılmasını talep ederiz" demişti.

KAYNAK: SPOR SERVİSİ

Google+ WhatsApp