Bakan Varank, yerel yöneticiler ve AK Parti’yi ziyaret etti

Bakan Varank, yerel yöneticiler ve AK Parti’yi ziyaret etti

Toplu Açılışlara katılmak üzere Kayseri’ye gelen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu’nu makamlarında ziyaret etti.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, toplu açılış törenleri için Kayseri’ye geldi. Açılışlar sonrası Kayseri Valiliği, Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve AK Parti Kayseri İl Başkanlığını ziyaret etti. Bakan Varank, Valilikte çiçekle karşılanarak şeref defterini imzaladı. Vali Gökmen Çiçek ile görüşen Varank, kent hakkında bilgi aldı. 
Daha sonra Bakan Varank, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ı ziyaret etti. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette konuşan Başkan Büyükkılıç, Bakan Varank’ı Kayseri’de görmekten gurur duyduklarını belirterek, “Bir sanayi ve turizm şehrinde sizleri görmekten onur duyuyoruz. Selçuklu’nun, Osmanlı’nın, Cumhuriyet’imizin en güzel şehri, Sayın Cumhurbaşkanımızın en büyük desteği veren şehre hoş geldiniz” dedi.
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank da, Kayseri’nin önemine işaret ederek, ev sahipliğinden dolayı Başkan Büyükkılıç’a teşekkür ederek, “Her zaman olduğu gibi bizi çok güzel bir şekilde ağırladınız. Allah razı olsun” dedi. Bakan Varank, şeref defterini de imzaladı.
Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan ‘Zenginlikler Şehri Kayseri’ tanıtım videosunun izlendiği ziyarette, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, önceki dönem Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, AK Parti Kayseri Milletvekilleri İsmail Tamer, Hülya Nergis ve AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ile yönetimi de hazır bulundu.
Büyükşehir Belediyesi’nden ayrılan Bakan Varank, Sahabiye Mahallesi’ndeki esnaflarla da buluştu. Ardından AK Parti İl Başkanlığı’nda parti mensubu gençler tarafından tezahürat ile karşılandı. Parti heyeti ile bir araya gelerek, kendisine hediye edilen Kayserispor formasından ötürü teşekkür etti.

Google+ WhatsApp