Bakan Özhaseki'den Develi'ye Bayram Ziyareti

Bakan Özhaseki'den Develi'ye Bayram Ziyareti

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki Ramazan Bayramı dolayısıyla Develi’yi ziyaret ederek Develililere bayram tebrikinde bulundu.

İlçe protokolünün karşıladığı Bakan Özhaseki daha sonra geçerek AK Partiye gönül verenlerle bayramlaşmak için AK Parti İl Başkanı Fatih Hasyüncü ile birlikte AK Parti İlçe binasına geçti. İlçe Başkanı Mehmet Durukan’ın seçim çalışmaları hakkında kısa bilgiler verdiği konuşmasının ardından Başkan Cabbar da kısa bir selamlama konuşması yaparak “Develimiz her seçimde AK Partimizin yüzünü ak etmiştir. İnşallah 24 Haziran’da da bunun değişmeyecektir” dedi. Milletvekilliği döneminde Develi’de yapılan projeleri hatırlatan AK Parti Kayseri Milletvekili hemşerimiz Sami Dedeoğlu “Bakanımız Sayın Mehmet Özahseki Beyefendinin de destekleriyle Kayserimizin tüm ilçeleri büyük kazanımlar elde etmiştir, inşallah bundan sonra da ziyadesiyle etmeye devam edecektir” dedi. Develililerin gösterdiği teveccühe teşekkür edip bayramlarını tebrik ederek söze başlayan Bakan Özhaseki “Develimiz her daim sıcaklığını, misafirperverliğini hissettiğimiz, Kayserimizin göz bebeği İlçemizdir. Develi gerek nüfusu gerek de potansiyeli ile diğer taşra ilçelerimizden her zaman daha önde olmuştur. Develimizin, ülkemizin hatta tüm ümmet coğrafyamızın kaderini belirleyecek olan 24 Haziran seçimleri ülkemiz için bir milat noktasıdır. İçerdeki ve dışardaki hainlerle uğraşmakla birlikte dev projelere imza atan hükümetimizin bu çalışmalarının istikrarı için bu seçim hayati bir öneme sahiptir” diyerek konuşmasını tamamladı.

AK Parti binasındaki bayramlaşma töreninin ardından öğle namazını Merkez Çarşı Camiinde kılan Bakan Özhaseki, cami çıkışında Develililerle bayramlaşıp hasbihal ederek dua ve desteklerini istedi.

Google+ WhatsApp