Aydın´dan Sosyal Medyaya Yasak Geleceği İddialarına Cevap

AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, AK Parti Grubu tarafından TBMM´ye gönderilen yasa teklifinde sosyal medyaya yasaklama getirileceği iddialarının yalan olduğunu söyledi. TBMM AK Parti Grubu t

AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, AK Parti Grubu tarafından TBMM´ye gönderilen yasa teklifinde sosyal medyaya yasaklama getirileceği iddialarının yalan olduğunu söyledi.
TBMM AK Parti Grubu tarafından hakimler ve savcıların özlük haklarını düzenleyen teklife Ceza Muhakemesi Kanunu´nda ve Türk Ceza Kanunu´nda bazı değişiklikler öngören maddelerin eklenerek, Hâkimler ve Savcılar Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi adı altında TBMM´ye gönderilen düzenlemede sosyal medyaya yasaklama getirileceği yönündeki iddialara Genel Kurul kürsüsünden cevap veren AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, "Son gelen kanunla `sosyal medyada, Twitter´da yasaklama getireceksiniz´ iddiaları külliyen yalan. Sosyal medya ile Twitter ile ilgili bir yasaklama yok" dedi.
(DY-CC-Y)

16.10.2014 16:57:41 TSI

Google+ WhatsApp