ANTALYAN’NIN YETİMLERİ HER ZAMAN MUTLU

ANTALYAN’NIN YETİMLERİ HER ZAMAN MUTLU

Mesut Şahin / Antalya

Gönül Elçileri Projesi kapsamında yürütülen “Antalya Yetimlerine Sahip Çıkıyor” Projesi, Antalyalı yetimleri sevindirmeye devam ediyor.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan Hanımefendi’nin himayesi ve desteğiyle başlatılan ve ilimizde de Valimiz Münir Karaloğlu’nun eşi Sevim Karaloğlu koordinatörlüğünde yürütülen “Antalya Yetimlerine Sahip Çıkıyor” projesi bugün de yetim çocuklarımız için güzel bir program hazırladı.

İlk olarak uygulama oteline gelen 5 - 6 - 7 - 8. Sınıf öğrencisi 43 çocuğumuz burada yemek yedi. Yemek sırasında, TİKA (Türkiye İşbirliği Kooperasyon Ajansı)’nın turizm alanında eğitim almaları için getirdiği Gine Cumhuriyeti vatandaşlarıyla karşılaşan çocuklarımız onlarla fotoğraf çektirip sohbet etti.

Daha sonra Antalya Akvaryumda ki gezi programına geçen yetim çocuklarımız, Wildpark bölümündeki yılan, kertenkele, timsah gibi sürüngenleri ve böcek türlerini inceledi. Oceanride XD sinemasında dünya denizlerini anlatan filmi izleyen çocuklarımız, Antalya’nın bu sıcak günlerinde Akvaryumda ki Kar Dünyası kısmında kar üstünde kızak kayarak serinledi. Son olarak Dünyanın en büyük tünel akvaryumunu gezen çocuklar burada su altı dünyasının canlılarını inceleme fırsatı buldu.

Google+ WhatsApp