Amerikalı Gazeteci Shim´in Cenazesi Adli Tıp Kurumunda

Şanlıurfa´nın Suruç ilçesinde meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren Amerikalı gazeteci Serena Shim ile silahlı saldırıda hayatını kaybeden Eski Suruç Belediye Başkanı Salih Tekinalp ve oğlu

Şanlıurfa´nın Suruç ilçesinde meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren Amerikalı gazeteci Serena Shim ile silahlı saldırıda hayatını kaybeden Eski Suruç Belediye Başkanı Salih Tekinalp ve oğlu Sinan Tekinalp´ın cenazeleri, otopsi yapılmak üzere Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu´na getirildi.
Suruç´ta geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Lübnan asıllı Amerikalı gazeteci Serena Shim´in cenazesi, sabahın erken saatlerinde Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu´na getirilerek morga konuldu. Shim´in otopsi işlemlerine başlanabilmesi için yakınlarının gelmesi beklendiği belirtildi. Shim´in cenazesinin, yapılacak otopsinin ardından ailesine teslim edileceği öğrenildi.
Öte yandan, uzun namlulu silahlarla gerçekleştirilen saldırıda hayatını kaybeden Eski Suruç Belediye Başkanı Salih Tekinalp ve oğlu Sinan Tekinalp´in cenazeleri de otopsi yapılmak üzere Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu´na getirildi. Sabah saatlerinden itibaren Tekinalp ailesinin yakınları da Adli Tıp Kurumu´nun önüne akın etti.
(SD-YHY-Y)

20.10.2014 10:26:07 TSI

Google+ WhatsApp