Ak Parti Ordu İl Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

AK Parti Ordu İl Başkanlığı, Ekim ayı İl Danışma Meclisi Toplantısı yoğun katılımla gerçekleşti. Yapılan toplantıda gündemle ilgili konular hakkında değerlendirmeler, teşkilatın faaliyetleri ve gel

AK Parti Ordu İl Başkanlığı, Ekim ayı İl Danışma Meclisi Toplantısı yoğun katılımla gerçekleşti.
Yapılan toplantıda gündemle ilgili konular hakkında değerlendirmeler, teşkilatın faaliyetleri ve gelecek dönemler hakkında bilgiler verildi. AK Parti Ordu İl Başkanlığı binasında düzenlenen Danışma Kurulu toplantısına, AK Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş, AK Parti Ordu Milletvekilleri İhsan Şener, Mustafa Hamarat, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, AK Parti Ordu İl Başkanı Hüseyin Akyol, ilçe başkanları, belediye başkanları ve parti yöneticileri katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Ordu İl Başkanı Hüseyin Akyol, AK Parti çatısı altında gece gündüz demeden çalışarak ülkeyi daha ileri seviyelere taşıyacaklarını söyledi. 7 Aralıkta ilçe kongrelerinin başlayacağını belirten Akyol, kongrelerin çok olumlu geçeceğine inandığını belirtti. Düzenlenecek olan kongrelerin AK Parti ve Türkiye´ye hayırlı olmasını dileyen Akyol, katılım gösteren herkese teşekkür etti.
(DGN-MAY-Y)

26.10.2014 16:01:43 TSI

Google+ WhatsApp